Društveno-odgovorni projekt DOX TV-a – „Neću da ćutim“ – ušao u finale najvažnije regionalne digitalne nagrade

Novi dokumentarni TV kanal DOX TV, u svojoj prvoj godini postojanja, pokrenuo je društveno odgovorni projekt Neću da ćutim uz podršku Telekoma Srbija.

Cilj projekta bio je srušiti tabue i predrasude u našem društvu, a uspostavljanjem platforme za dijeljenje teških, pobjedničkih životnih priča običnih ljudi iz Srbije željeli su svima koji se bore sa sličnim situacijama dati do znanja da nisu sami i da uvijek postoji način da se njihova priča čuje.

Osim platforme, borbi za bolje društvo doprinijeli su i donacijom

Životna priča Argentine Gidžić proglašena je najupečatljivijom pričom projekta, a ona je odabrala nevladinu organizaciju „Srbija velikog srca“ kojoj su DOX TV i Telekom Srbija donirali € 10.000 kao konkretan doprinos borbi za bolje društvo. Udruga Srbija velikog srca pokrenula je novi projekt Art & Fashion by The Special čime se nastavlja ideja cijele kampanje – dati glas onima koje se u društvu rijetko čuje.


Pročitajte više: 5 dokumentarnih filmova koji mijenjaju pogled na svijet!


Prepoznati u regiji

Uz iznimnu podršku digitalne agencije Homepage iz Novog Sada, projekt je poprimio ovako dinamično i kreativno ruho.

„Posebno nas je razveselilo uvrštavanje u finale SomoBorac, najvažnije nagrade za digitalne radove u regiji, i to u kategoriji Digital MIX, za najbolju kampanju na jednoj ili više digitalnih platformi, gdje je konkurencija izrazito jaka“ kaže nam Maja Jelisić Cooper, direktorica DOX TV-a.

„Drago nam je da je marketinška struka iz cijele regije prepoznala važnost, ali i trud, koji stoji iza ovakve inicijative“ ističe Antonija Horak, direktorica marketinga DOX TV-a.

Najbolje od dokumentarnog na jednom mjestu

Sigurni smo kako ovo nije kraj hvalevrijednih inicijativa koje progovaraju o važnim temama s kojima se susreće cijela regija, a DOX TV nastavlja kroz sadržaje na kanalu inspirirati svoje gledatelje.

Video: Somo borac – Neću da ćutim

Za one koji ne znaju, DOX TV je IPTV kanal specijaliziran da u vaš dom donosi najkvalitetnije i najaktualnije dokumentarce iz svjetske, ali i domaće produkcije. Iako je DOX TV lansiran tek prošle godine, uspio se etablirati kao važan regionalni dokumentarni kanal, a ova kampanja dokaz je kako u DOX TV-u imaju veliku želju sudjelovati u konkretnim projektima važnima za regiju.


Pročitajte više: Maja Jelisić Cooper prodala Klasik TV i istovremeno pokrenula novi kanal DOX TV! – Ovo su tajne njezinog uspjeha


Povrh svega, DOX TV tu ne staje  – u planu je širenje na hrvatsko i slovensko tržište, a mi možemo samo reći kako jedva čekamo da dobijemo priliku uživati u filmovima i serijama na DOX TV-u!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -