Ulaganje u znanje uvijek se isplati!

Bilo da ste ostali bez posla uslijed smanjenja opsega posla uzrokovanog koronavirusom bilo da radite od kuće, uzimanje vremena za osobni razvoj moglo bi vam uvelike pomoći nakon završetka pandemije.

Povezano:

Edukacija iz područja EU fondovi

Svjesni smo da nikome nije lako, ali ulaganje u edukaciju uvijek se višestruko isplati. Ukoliko ste nezadovoljni postojećom karijerom, sada je pravo vrijeme da razmislite možete li se dodatno informirati ili specijalizirati u nekom području koje vas oduvijek zanima i to iz udobnosti vlastitog doma. Primjerice, mnoge konzultantske tvrtke koje pružaju uslugu edukacija iz područja EU fondova i javne nabave prilagodile su se trenutnoj situaciji i digitalizirale svoje edukacije.

Ekspertizu stečenu u nekoliko stotina provedenih EU projekata i postupaka javne nabave, stručnjaci tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o. interaktivnim pristupom prenose polaznicima programa edukacija i usavršavanja. Programi obuhvaćaju područja: sustava EU fondova i državnih potpora, prilika za financiranje projekata EU fondovima, izrade projekata i apliciranja na natječaje, provedbe EU projekata i javne nabave. PJR je ujedno i ovlašteni nositelj programa izobrazbe u sustavu javne nabave što znači da svako usavršavanje iz ovog područja donosi bodove potrebne za stjecanje ili obnovu certifikata iz javne nabave.

Postanite stručnjak u području EU fondova

Stoga, ukoliko želite (p)ostati stručnjak u području EU fondova, certificirani javnonabavljač ili osigurati EU financiranje za projekt o kojem već dugo razmišljate – ne odgađajte!

U ovim vremenima i poduzetnici su puni briga i nedoumica o nastavku svoga poslovanja. Kako doći do sredstava za očuvanje poslovanja i radnih mjesta?; Kako  odgovoriti na izazov rada od kuće i uspostaviti efikasniju i bržu poslovnu komunikaciju?; Kako se pripremiti za turbulentno gospodarsko i financijsko razdoblje koje nas očekuje?; Kako nastaviti ispunjavati svoje ugovorne obveze kao korisnik bespovratnih sredstava iz EU fondova? – samo su neka od pitanja koja ih muče…

Europska komisija i Vlada RH već su donijele brojne mjere za pomoć gospodarstvima i tvrtkama i stoga je vrlo važno ostati informiran i na vrijeme iskoristiti primjerice ESIF mjere HAMAG BICRO-a za male i srednje poduzetnike kao i educirati se o kvalitetnom financijskom i računovodstvenom planiranju i praćenju koje može značajno utjecati na uspješnost projekata, o uspješnom korištenju EU sredstava u novonastaloj COVID-19 situaciji i sl.

Ukoliko ste se pronašli u bilo kojem dijelu ovog teksta, vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe u bogatom programu PJR webinara.  Trenutno je aktivan i uskršnji popust kojim možete ostvariti 30% popusta na sve webinare do kraja travnja ukoliko uplatite svoju kotizaciju do 17.4., a 16.4. možete nam se i besplatno pridružiti na webinaru na kojem ćete moći saznati koje su otvorene prilike i natječaji u najavi iz EU fondova za poduzetnike kao i dobiti savjete za uspješno planiranje i prijavu projekta.

Nemojte da vas ova situacija obeshrabri nego se prilagodite i nastavite sa svojom karijerom i svojim poslovanjem!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -