Kulinarski team building: Nova dimenzija druženja

U vremenu planiranja božićnih domjenaka, razmišljamo o tome kako će se i ove godine ponoviti isti scenarij: odjurit ćemo s posla na briznu nešto zajedno pojesti ili ćemo ured pretvoriti u mjesto za domjenak. Kako ne bi i ove godine božićni domjenak bio još jedna točka dnevnog reda od koje je muka i onima koji ga organiziraju i onima koji dolaze, donosimo sasvim novu ideju koja će biti privlačna svima koji žele svoje vrijeme utrošiti kvalitetno. Ideju za kreativan i nešto drugačiji domjenak nudi vam Enzita Kitchen Studio.

Hygge filozofija

Zajedničko pripremanje hrane neizostavan je dio danske hygge filozofije, a preliminarna znanstvena istraživanja upućuju na to da kuhanje u grupi pozitivno utječe na socijalizaciju i izgradnju samopouzdanja. Dobrobiti zajedničkog kuhanja svakako nadilaze one nutritivne, ali važno je istaknuti da se nakon grupnog kuhanja povećava pojedinačna motivacija za češćim samostalnim pripremanjem hrane. Druženje uz pripremu hrane ima višestruke koristi za pojedince i cijele timove jer zdravlje suradnika i njihovo raspoloženje uvelike utječe na međusobne odnose.

Enzita Kitchen Studio

Zato vam ove godine predlažemo da razmislite o drugačijem obliku božićnog domjenka. Ne brinite, i ovaj uključuje hranu i piće. No, zašto ne biste tom već dobro poznatom događaju dodali mali više zabave i kvalitetnijeg druženja.

Povezano: 5 razloga zašto je najbolji prijatelj na poslu vredniji od novca

Enzita Kitchen Studio prostrana je prezentacijska kuhinja u kojoj nastaju amaterska kuharska remek-djela. Ponuda Enzita Kitchen Studija usmjerena je upravo prema zabavi uz hranu.

Zabavite se uz kuhanje

Izvrsna lokacija Kitchen Studija omogućuje jednostavan pristup pješice ili automobilom bez trošenja vremena na potragu za parkingom jer ga oko paviljona 14a na Zagrebačkom velesajmu ima na pretek. U Kitchen Studiju vas dočekuje uigrani tim koji daje podršku vašem druženju uz kuhanje: pribavlja namirnice, priprema prostor, vodi vas kroz pripremu hrane svojim iskustvom i savjetima, asistira u posluživanju hrane i, ono najvažnije, čisti za vama dok vi prepričavate zgode i nezgode s posla.

Enzita Kitchen Studio

Prije nego što rezervirate svoj termin za kulinarski teambuilding, stručno-kreativni tim Enzita Kitchen Studija zamolit će vas za nekoliko informacija. Naime, u Enziti za svaki tim slažu prilagođenu priču jer je svaki tim poseban. Od gala večera, preko pizza partija i specijaliziranih tematskih radionica, za svoj tim možete odabrati iz širokog spektra sadržaja. Tako na jedinstven i inovativan način možete nagraditi svoj tim i obilježiti kraj godine.

Na prvom Ladies In eventu kojeg ćemo održati u kazalištu Gavella 29.11. jedan od poklona na tomboli bit će i voucher za ovaj teambuilding za do 12 ljudi!

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -