Dvije članice su nam otkrile zašto trebate odabrati Epson printere

Naše dvije članice imale su sretne ruke u našoj nagradnoj igri i dobile Epson L1110 printer. Epson printeri su dio našeg ureda jer, osim kvalitetnog ispisa, imaju dugo trajanje tinte. Toliko da nerijetko zaboravimo da ju je potrebno napuniti. I ne, ne događaju nam se ti problemi baš u onim kriznim situacijama, koristimo ga toliko da smo se pitale je li potrebno uopće dodati novu tintu.

Zašto su Epson printeri odličan izbor?

Tri godine – toliko dugo ne trebate kupovati dodatnu tintu za model L1110. To znači da možete uštedjeti do 90% na troškovima tinte. Trošak ispisa po stranici iznimno je nizak, a pisač može dati do 8100 stranica crno-bijelo i 6500 stranica u boji uz priloženu tintu.

Kako bismo saznali je li naše oduševljenje printerom opravdano, upitali smo naše dobitnice kakvi su njihovi dojmovi nakon više od dva mjeseca korištenja.

Poduzetnica i vlasnica trgovine koja se bavi prodajom anatomski prilagođene obuće, Silvija Erdelić, fotografijama i riječima nam je opisala svoje oduševljenje. “Nestanak tinte u printeru koji je do sada bio u upotrebi u našem uredu dogodio se uvijek u najgorem trenutku i izazivao je uvijek visoki trošak. 

Od dana kada je Epson stavljen u pogon odlučili smo na njemu printati prezentacije za naše poslovne partnere i primijetili smo da je kvaliteta ispisa puno bolja i brža od iskustva koje smo imali do tada, a nakon silnih isprintanih stranica ulošci s tintom su bili i dalje puni. Nas je Epson osvojio i bit će uvijek naša preporuka.”  


Pročitajte više: Epson lansira svoj najmanji, cjenovno najpristupačniji pisač!


Epson printeri
Epson printeri

Emila Hrelić, vlasnica tvrtke za knjigovodstvene usluge, pronašla je posebno mjesto u svom domu za printer i smatra ga odličnim dodatkom interijeru.

“Zadovoljna sam radom printera, brz je, precizan i lijepi su tonovi boja. Kod mene je mjesto pronašao u dječjoj sobi, a koristit ću ga za posao onda kada ostanem raditi od doma. Cure se ne bune budući da ćemo printati bojanke i školske zadatke. Jako se lijepo uklapa u svaki prostor.”


Pročitajte više: Epson potiče organizacije da preispitaju izbore tehnologije ispisa i smanje utjecaj na okoliš


Sve WiA članice ostvaruju popust od 15% na sve Epson printere, a ponuda vrijedi do kraja 2020. godine!

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -