Epson lansira svoj najmanji, cjenovno najpristupačniji pisač

Danas je Epson najavio svoj cjenovno najpristupačniji, najmanji, prijenosni pisač velikog formata iz asortimana specijaliziranih pisača T-series. Novi SureColor T2100 veličine 24 inča je osmišljen kako bi udovoljio potrebama profesionalaca poput arhitekata, inženjera, učitelja i dizajnera. Njegov robustan dizajn i lagana težina ga čine idealnim za rad od kuće, male radionice, učionice i udaljene lokacije poput gradilišta.

Povezano:

Ovaj bežični pisač može stajati na radnom stolu ili na vlastitom postolju, a njegov pametan dizajn koji štedi prostor i omogućuje slaganje po potrebi znači da ga se lako može spremiti kad nije u uporabi. Novi pisač veličine 24 inča udovoljava potrebama širokog spektra profesionalnih dokumenata poput plakata, prezentacija, CAD dizajna, te arhitektonskim i inženjerskim nacrtima. Pigmentne tinte Epson UltraChrome XD2 osiguravaju trajne arhivske ispise s jarkim bojama i jasnim crtama na praktički bilo kakvoj vrsti papira u unutarnjem i vanjskom okruženju.

Pisač nove generacije

Jedinstvena funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje pisaču brzu promjenu između role papira velikog formata i A4/A3 odrezanih listova papira, bez da korisnik uopće dotiče pisač, što ga čini idealnim za mala poduzeća koja imaju potrebu za više funkcionalnosti pisača u ograničenom radnom prostoru. Marko Đurić, Epson Account Manager za komercijalne i industrijske proizvode, je rekao: „Model SureColor T2100 je idealan za profesionalce, poduzetnike i start up poduzeća koji žele stvarati točne i živopisne ispise bežično s računala, tableta i pametnih telefona.

Njegova pokretnost ga čini savršenim za maloprodaju, obrazovne institucije, inženjere, dizajnere i arhitekte. Ako tražite pouzdanog pisača koji se lako koristi, a štedi na troškovima ispisa, našli ste ga”. Postavljajući Epsonovu PrecisionCore MicroTFP tehnologiju ispisne glave i tehnologiju provjere mlaznica da automatski prepoznaju i prilagode stanje mlaznice, ovaj novi pisač nudi velike brzine ispisa. Stvara točne i precizne ispise veličine A1 u 43 sekunde, s puno detalja i pouzdanošću na komercijalnoj razini.

„Idealan je za vješte profesionalce, poduzetnike i start up poduzeća koja rade od kuće, male urede i udaljene lokacije.”

Sadrži ugrađenu bežičnu i Wi-Fi Direct povezivost, s kojom arhitekti i dizajneri s velikom lakoćom mogu ispisivati izravno s tableta i pametnih telefona ili koristiti novi LCD ekran na dodir u boji veličine 4.3 inča s jednostavnom i intuitivnom kontrolom izbornika i navigacije.

Sve WiA članice ostvaruju 15% popusta na Epson pisače. Detalji su na linku.

Tekst i foto: Epson

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -