Epson lansira svoj najmanji, cjenovno najpristupačniji pisač!

Danas je Epson najavio svoj cjenovno najpristupačniji, najmanji, prijenosni pisač velikog formata iz asortimana specijaliziranih pisača T-series. Novi SureColor T2100 veličine 24 inča je osmišljen kako bi udovoljio potrebama profesionalaca poput arhitekata, inženjera, učitelja i dizajnera. Njegov robustan dizajn i lagana težina ga čine idealnim za rad od kuće, male radionice, učionice i udaljene lokacije poput gradilišta.

Povezano:

Ovaj bežični pisač može stajati na radnom stolu ili na vlastitom postolju, a njegov pametan dizajn koji štedi prostor i omogućuje slaganje po potrebi znači da ga se lako može spremiti kad nije u uporabi. Novi pisač veličine 24 inča udovoljava potrebama širokog spektra profesionalnih dokumenata poput plakata, prezentacija, CAD dizajna, te arhitektonskim i inženjerskim nacrtima. Pigmentne tinte Epson UltraChrome XD2 osiguravaju trajne arhivske ispise s jarkim bojama i jasnim crtama na praktički bilo kakvoj vrsti papira u unutarnjem i vanjskom okruženju.

Pisač nove generacije

Jedinstvena funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje pisaču brzu promjenu između role papira velikog formata i A4/A3 odrezanih listova papira, bez da korisnik uopće dotiče pisač, što ga čini idealnim za mala poduzeća koja imaju potrebu za više funkcionalnosti pisača u ograničenom radnom prostoru. Marko Đurić, Epson Account Manager za komercijalne i industrijske proizvode, je rekao: „Model SureColor T2100 je idealan za profesionalce, poduzetnike i start up poduzeća koji žele stvarati točne i živopisne ispise bežično s računala, tableta i pametnih telefona.

Njegova pokretnost ga čini savršenim za maloprodaju, obrazovne institucije, inženjere, dizajnere i arhitekte. Ako tražite pouzdanog pisača koji se lako koristi, a štedi na troškovima ispisa, našli ste ga”. Postavljajući Epsonovu PrecisionCore MicroTFP tehnologiju ispisne glave i tehnologiju provjere mlaznica da automatski prepoznaju i prilagode stanje mlaznice, ovaj novi pisač nudi velike brzine ispisa. Stvara točne i precizne ispise veličine A1 u 43 sekunde, s puno detalja i pouzdanošću na komercijalnoj razini.

„Idealan je za vješte profesionalce, poduzetnike i start up poduzeća koja rade od kuće, male urede i udaljene lokacije.”

Sadrži ugrađenu bežičnu i Wi-Fi Direct povezivost, s kojom arhitekti i dizajneri s velikom lakoćom mogu ispisivati izravno s tableta i pametnih telefona ili koristiti novi LCD ekran na dodir u boji veličine 4.3 inča s jednostavnom i intuitivnom kontrolom izbornika i navigacije.

Sve WiA članice ostvaruju 15% popusta na Epson pisače. Detalji su na linku.

Tekst i foto: Epson

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Stop nepotrenim nametima

UGP organizira potpisivanje peticije “Stop nepotrebnim nametima”!

Udruga Glas poduzetnika odlučila je organizirati potpisivanje peticije STOP nepotrebnim nametima kojom se traži ukidanje obvezne članarine u HGK-u, HOK-u i...
- Advertisment -