Nova sportska destinacija u srcu Dalmacije – Falkensteiner Resort Punta Skala!

Tražite savršeno mjesto za nezaboravne ljetne trenutke ovoga ljeta? Falkensteiner Resort Punta Skala je mjesto za vas. Nalazi se tik uz samo more, zeleni resort koji je i izgrađen i posluje kao samoodrživ, smješten je na prekrasnom, ekskluzivnom poluotoku nedaleko od Zadra, okružen morem s tri strane, prekrasnim pogledom na Jadransko more i impozantnu planinu Velebit.

Od najljepših iskustava odmora s obitelji do velikih i malih sportskih događaja za ljubitelje aktivnog odmora. Uz sjajnu kulinarsku ponudu u brojnim restoranima i barovima te jednim od najvećih i najljepših SPA centara u zemlji, gurmani će također doći na svoje.


Pročitajte više: U Zadru održan prvi Women in Adria ljetni party powered by Somersby


Želite aktivan odmor?

Ovdje će svoje idealno mjesto za odmor pronaći posebno ljubitelji aktivnog života oni koji od odmora traže više od pukog ležanja pod suncem: brojni sportski sadržaji s teniskim terenima, terenima za odbojku na pijesku i ostale sportove, teren za mini golf, novi sportski centar Fortis Club s fitness & health clubom od 800 m², širokim rasponom dnevnih sportskih aktivnosti na vodi i sportskim programima od CrossFita do joge ili brojnim kampovima za djecu i odrasle s međunarodnim sportskim zvijezdama.

Family Hotel Diadora

“U resortu je mnoštvo sportskih sadržaja i atrakcija za naše goste, brojni se sportaši rado vraćaju u Punta Skalu na odmor, a triatlon je već postao naš zaštitni znak. Uz vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku, novi centar Fortis Club donosi i novu dimenziju u MICE poslovanju. Bit će to mjesto idealno za organizaciju raznih događanja, sportske konvencije, team-buildinge ili druženja za naše partnere i klijente. Vjerujemo da ponuda koju kreiramo unutar resorta doprinosi i brandiranju same destinacije grada Zadra i Zadarske županije kao premium destinacije u srcu Dalmacije za održavanje različitih vrsta poslovnih događanja te atraktivne destinacije za aktivni odmor za individualne goste.

Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je aktivan oblik odmora i sport iznimno važan te sukladno tome razvijamo i našu ponudu koja ove godine obiluje brojnim događanjima koje gosti mogu potražiti u našem event kalendaru resorta. Posebno bismo izdvojili trening kampove i radionice koje u ljeto organiziramo s proslavljenim sportskim legendama poput Karela Novačeka, Magnusa Normana i Gillesa Mullera te nogometne freestyle ili cheerleading kampove ”, poručili su nam iz Falkensteiner Resorta Punta Skala.

Hotel & Spa Iadera

Možete birati između nekoliko vrsta smještaja!

Za maksimalno opušteni odmor izaberite između modernog Hotela & Spa Iadera , obiteljskog hotela Diadora s prilagođenom djeci ili prostranih Premium apartmana Senia. Opustite se uz prostrane bazene ili izravno na plaži i uživajte u svakom trenutku u izvanrednom Acquapura SPA centru ili uz izvrstan i raznolik gastronomski izbor. Bez obzira želite li pobjeći od svega i priuštiti si vrijeme za sebe, stvoriti nezaboravne obiteljske uspomene ili tražite prvoklasno mjesto za poslovne sastanke – prekrasan Falkensteiner Resort Punta Skala ima sve!

Fortis dvorana

Prostrana dvorana za evente od 527 m2 za 470 osoba i fitness centar na 800 m2 – dio je ponude koju će imati Fortis club – novi kongresni i sportski centar u Falkensteiner Punta Skala resortu čije je otvorenje planirano početkom srpnja 2021.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -