U Zadru održan prvi Women in Adria ljetni party powered by Somersby

Ljeto je tu i vrijeme je za naše ljetne partye. Ove godine ciklus od čak šest ljetnih partya započeli smo u Zadru u koji uvijek volimo doći. Osim niza Networkig breakfasta, konferencija, u Zadru smo bile i u lockdownu na Short Friday-u u predivnom Falkensteriner wellnessu. Zaljubile smo se u cijeli resort i odabrale ga za lokaciju ljetnog partya.

Hideout beach bar je bio idealno mjesto da se konačno opušteno družimo uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Somersby je već naše tradicionalno ljetno piće, a Hidra up je bila pravo osvježenje u predvečerje.

Trofej Auto je predstavio Toyotine perjanice hibridne tehnologije – novi CHR Hybrid te RAV4 Hybrid. ” Ovo su automobili koji ne zahtijevaju punjenje, ne opterećuju vlasnika planiranjem putovanja i samim time su vrlo optimalni za današnje uvjete. Kad se analizira energetska situacija, cijene goriva, održavanja te same baterije automobila, oni su zaista najbolji izbor” istaknuo je Nikola Milovanović, voditelj prodaje.

Naša članica Martina Ćustić predstavila je svoju liniju čajeva.  “Najzanimljiviji među njima je Gin Tonik koji smo odlučili napraviti na velikom valu popularnosti tog pića zadnjih godina. Sastavom je sličan ginu, ima borovicu, anđeliku i drugo bilje koje ga čini. Inače, najtraženiji nam je Detox čaj, a meni osobno najdraži Morning koji u sebi ima pravu kamilicu, limunsku travu, paprenu metvicu, majčinu dušicu, plod jabuke i šipka. Trenutno smo u potrazi za prostorom  gdje ćemo dehidrirati sezonsko voće koje će također biti dio naših čajeva”, istaknula je.

Svoju ljetnu kolekciju naočala predstavila je Optika Maris, Avon je oduševio sudionice mirisima i kozmetikom iz svog novog kataloga, a Intimina je Zadrankama predstavila svoje inovativne proizvode za žensko zdravlje.

Svaka uzvanica kući je ponijela i bogati goodie bag s poklonima Trofej Auta, Francka, kozmetike Essencia Adria, Nature addicts, Aurelia tjestenine, Pika Vrbovec, Argete, Intimine, optike Maris i Hidrom up.

Foto: Danijela Pedišić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -