5 filmova o uredskom životu koje morate pogledati

Ako radite od kuće i nedostaje vam dinamika u uredu, spremate se vratiti u ured ili jednostavno ne znate što gledati od filmova ovaj vikend imamo nekoliko ideja za vas. Izdvajamo pet filmova koji se odvijaju u uredu i pokrivaju različite zavrzlame i poteškoće s kojima se ljudi obično nose na radnom mjestu.

Pripravnik (2015)

Pripravnik (The Intern) je dirljiv film s Anne Hathaway i Robertom De Nirom koji spletom okolnosti zajedno počnu zajedno raditi u tvrtki za online prodaju odjeće. Komedija progovara o radoholičarima, vođenju tvrtke i balansu posla i privatnog života. 


Pročitajte više: Filmovi s jakim ženama koji su obilježili 2019. godinu


Two Weeks Notice (2002) 

Two Weeks Notice je romantična komedija s Hugh Grantom i Sandrom Bullock u glavnim ulogama. Film se bavi nerealnim očekivanjima šefa i radu s osobama koje međusobno ne dijele vrijednosti.

Od 9 do 5 (1980)

Uredska komedija Od 9 do 5 (9 to 5) s Dolly Parton prikazuje sekretarice u 80ima kojima je napokon prekipjelo trpjeti seksizam i tiraniju na radnom mjestu te se odlučuju pobuniti protiv šefa. 


Pročitajte više: Najbolji filmovi 2020. godine po izboru urednika IMDb-a za ugodnu večer ispod pokrivača


Zaposlena djevojka (1988)

Zaposlena djevojka (Working Girl) je film o usponu mlade djevojke na radnom mjestu i borbi za priznanje njenog doprinosa u okolini koja je ne podržava. Film se bavi temama seksizma i teškoćama koje žene doživljavaju na poslu kada žele napredovati u karijeri. 

Vrag nosi Pradu (2006)

Kultni klasik Vrag nosi Pradu (Devil Wears Prada) s glumicama Anne Hathaway i Meryl Streep u glavnim ulogama otvara vrata u svijet visoke mode, odnosno časopisa koji postavlja trendove. Film se bavi važnim temama poput postavljanja granica sa svojim šefovima i zlostavljanja na radnom mjestu.

Kao što bi rekla Miranda Priestly: “To je sve.“ 

Foto: YouTube

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -