Francusko pivo Blanc obilježilo je naš party, a i ljetnu sezonu

Svakog ljeta svjedočimo glazbenom hitu koji će obilježiti nadolazeću sezonu, a ništa drugačije nije ni s pićem. Ovoga ljeta Hrvatima je predstavljeno francusko pivo Blanc iz Carlsberga, a odmah je bio prihvaćen i među ženskom i muškom publikom.

A kako i ne bi, kada se radi o finom, profinjenom pšeničnom pivu voćnog okusa. Atraktivna boca samo potvrđuje izvrstan okus koji savršeno prija uz ljetne zabava. Upravo je ovo piće bilo kruna našeg ljetnog partyja kojeg smo 4.7. proslavili s članicama i partnerima na zagrebačkom rooftopu Lateral.

Što krije elegantna bočica

Uzvanike našeg WiA summer partyja oduševio je kombinacija okusa citrusa i korijandera koji zajedno čine savršen omjer slatkog i kiselog. Voćna aroma odaje prisutnost nota marelice i breskve, a vrlo blaga gorčina ostavlja kremasti osjećan nakon svakog gutljaja.

Izgled bočice također je pomno biran. Naime, 1664 Blanc karakteristične je plave boje koja je simbol francuskog porijekla. Elegantan izgled duguje najdužem vratu bočice među svim pivima, a etiketa je izrađena po uzoru na bijeli ovratnik koji je nekoć predstavljao kraljevsku odoru.

Današnji simbol Blanca predstavlja francusko elegantno odijelo, pa je stoga moto ovog pića “uživanje na francuski način”. Naše članice i partneri bili su oduševljeni mirisom, okusom i izgledom ove bočice u kojoj su mogli uživati cijelu noć.

U ovom laganom piću možete uživati i nakon ljeta, upravo zbog blage teksture koja izvrsno paše u bilo kojim prigodama.

Foto: Martina Cvek

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -