Budućnost građevinskih tvrtki je u rukama nasljednica!

Građevinske tvrtke mogu uspješno poslovati nekoliko genercija zahvaljujući uspješnom radu nasljednika i nasljednica. Upravo će to biti poslastica na Konferenciji za žene u građevini, arhitekturi, geodeziji i povezanim industrijama. Marija Trušček Benković i Petra Mesarić na okruglom stolu će govoriti o poslovanju iz perspektive nasljednica građevinske tvrtke.


Pročitajte više: Ove dvije govornice na konferenciji za žene u građevini objasnit će zašto to nije ‘muški’ svijet!


Naslijediti tvrtku i uspješno održati poslovanje veliki je izazov, ali kad ste nasljednica tvrtke u ‘muškoj’ industriji izazova je još više. Na okruglom stolu moderatorica Sanja Varlaj potaknut će Marijanu Trušček Benković, nasljednicu tvrke Mopar, i Petru Mesarić, nasljednicu tvrtke Smart Way, da nam ispričaju što su mijenjale u poslovanju, ali i zašto su odlučile preuzeti obiteljski posao.

Na okruglom stolu ispričat će nam kako su ušle u obiteljski posao i je li ih na to potaknula odgovornost prema roditeljima, nužda ili nešto treće. S obzirom na to da su tvrtke izgradili njihovi roditelji osvrnut će se i na to koliko su se njihove vrijednosti slagale s vrijednostima njihovih roditelja, ali i kakva je situacija trenutno.


Pročitajte više: Za žene u geodeziji najveća je predrasuda da ne mogu odraditi posao kao i muškarci, ove žene dokazuju suprotno!


Naravno, Marijana i Petra će najviše govoriti o transformaciji poslovanja, što su novo uvele te koji su im planovi.

Njihove priče nemojte propustiti!

Foto: Privatna arhiva, Unsplash/Artem Labunsky

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Dođite na najopakiji doček jeseni ikada – Kaubojska bundevijada u Općini...

Dolazak jeseni Općina Fužine proslavit će interesantnim događanjima, a posebno atraktivna bit će Kaubojska bundevijada koja se održava u nedjelju 26....
- Advertisment -