Budućnost građevinskih tvrtki je u rukama nasljednica!

Građevinske tvrtke mogu uspješno poslovati nekoliko genercija zahvaljujući uspješnom radu nasljednika i nasljednica. Upravo će to biti poslastica na Konferenciji za žene u građevini, arhitekturi, geodeziji i povezanim industrijama. Marija Trušček Benković i Petra Mesarić na okruglom stolu će govoriti o poslovanju iz perspektive nasljednica građevinske tvrtke.


Pročitajte više: Ove dvije govornice na konferenciji za žene u građevini objasnit će zašto to nije ‘muški’ svijet!


Naslijediti tvrtku i uspješno održati poslovanje veliki je izazov, ali kad ste nasljednica tvrtke u ‘muškoj’ industriji izazova je još više. Na okruglom stolu moderatorica Sanja Varlaj potaknut će Marijanu Trušček Benković, nasljednicu tvrke Mopar, i Petru Mesarić, nasljednicu tvrtke Smart Way, da nam ispričaju što su mijenjale u poslovanju, ali i zašto su odlučile preuzeti obiteljski posao.

Na okruglom stolu ispričat će nam kako su ušle u obiteljski posao i je li ih na to potaknula odgovornost prema roditeljima, nužda ili nešto treće. S obzirom na to da su tvrtke izgradili njihovi roditelji osvrnut će se i na to koliko su se njihove vrijednosti slagale s vrijednostima njihovih roditelja, ali i kakva je situacija trenutno.


Pročitajte više: Za žene u geodeziji najveća je predrasuda da ne mogu odraditi posao kao i muškarci, ove žene dokazuju suprotno!


Naravno, Marijana i Petra će najviše govoriti o transformaciji poslovanja, što su novo uvele te koji su im planovi.

Njihove priče nemojte propustiti!

Foto: Privatna arhiva, Unsplash/Artem Labunsky

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

elegantna haljina

Elegantna haljina može se nositi na više od jednog načina –...

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam...
- Advertisment -