Health&Wellness Day stiže u Novigrad. Jeste spremne za njegu tijela, uma i duše?

U turbulentnom svijetu poduzetnica i managerica, radni dan često postaje beskrajan niz izazova. Ako ste i majka, tada se nakon posla otvara druga, još zahtjevnija smjena. No, kako izdržati tu dinamiku do određene točke prije nego što se suočimo s burnoutom i zdravstvenim problemima? Odgovor je jednostavan: posvetite sebi. Stoga, pripremite se za Health & Wellness Day Novigrad, koji će se održati u hotelu Maestral.

Ovaj događaj pružit će vam priliku da naučite kako se nositi sa svakodnevnim stresom, saznate o važnosti dodataka prehrani i dobijete individualno savjetovanje.

Između predavanja, uživajte u laganim zalogajima i zdravim snackovima te se umrežite s drugim sudionicama. Za dodatni boost energije pobrinut će se Juicy Vitamin voda, obogaćena vitaminima i mineralima, a na kraju dana opustite se u wellnessu i dopustite sebi zasluženi trenutak odmora.

Prijavite se putem poveznice i vidimo se u Novigradu!

EFT Tehnika za uklanjanje emotivnog intenziteta u tijelu

O tehnikama emotivne slobode (EFT) i Reprogramiranja matrice pomoću EFT tehnike govoriti će nam Iva Tominović Matas. EFT tehnika poznata je i po nazivu tapkanje jer se prakticira laganim tapkanjem po energetskim točkama na tijelu.

To je tehnika energetske psihologije koja nam pomaže umanjiti i ukloniti emotivni intenzitet u tijelu poput straha, ljutnje, stresa, anksioznosti, bijesa, raznih ograničavajućih uvjerenja te fizičke boli. Ovom se tehnikom ubrzava i proces iscjeljenja i osobni rast i razvoj na svim razinama. Na ovom eventu Iva će pomoću EFT tehnike doprinijeti cjelokupnom opuštanju i nježno na površinu podignuti ograničavajuća uvjerenja.


Pročitajte više: Health&Wellness Day stigao u Zagreb i – oduševio!


Život je put na duge staze – koristi suplementacije

Sigurno ste se tijekom različitih životnih razdoblja pitali treba li vam suplementacija dodacima prehrani, ali niste znali za što se odlučiti. Naše zdravlje i dugovječnost održavaju naša 4 stupa zdravlja – prehrana, kretanje, spavanje i mentalna higijena.

Na predavanju ćemo utvrditi zašto se nikada ne može pogriješiti s magnezijem, koji su još dodaci prehrani dobri kada nam makar jedan od 4 stupa zdravlja nije u balansu te zašto su Terranova dadaci prehrani uvijek najbolji izbor. Objasnit ćemo koliko je hrana izgubila na svojoj nutritivnoj vrijednosti te koliko to ima utjecaja na naš organizam.

Također ćemo pobliže objasniti funkciju magnezija i zašto ga odabrati kao suplementaciju u stresnim situacijama. Osim magnezija objasnit ćemo važnost b vitamina, selena, multivitamina za žene, probavnih enzima i probiotika kao primarne suplemente za podršku svih stupova zdravlja.

Važnost vitamina, minerala i vlakana – prirodni izvori zdravlja i energije

U današnjem svijetu, gdje je tempo života brz i užurban, važno je pronaći načine kako se prilagoditi i ostati produktivan. Naše rutine nas oblikuju i definiraju. Određuju kako ćemo započeti dan, kakva će nam biti razina energije, raspoloženje te podržavaju ili sabotiraju naše zdravlje.

Naše rutine mogu usporiti ili ubrzati starenje i kvalitetu života. Suvremeni nutricionizam pažnju usmjerava i na sinergiju nutrijenata za zdravlje i dugovječnost. Sinergija hranjivih tvari odnosi se na koncept da je interakcija između različitih hranjivih tvari u tijelu značajna i može imati veći utjecaj na cjelokupno zdravlje nego zbroj njihovih pojedinačnih učinaka.

Prirodni dodaci prehrani i nutraceutici igraju važnu ulogu u industriji dugovječnosti. Današnji ubrzani tempo života zahtjeva povećani unos nutrijenata koji održavaju homeostazu tijela i našu dobrobit. Koji su to nutrijenti, o njihovoj važnosti te kako ih uklopiti u našu rutinu, saznat ćemo na predavanju nutricionistice Angeline Paić.


Pročitajte više: Kad nastupi hladnoća, njega tijela postaje izazov. Evo čime je njegovati


Leži li snaga žene u zdjelici i zašto?

Oko 500.000.000 žena na planeti svake će godine patiti od upale rodnice ili vaginitisa. Neke će po nelagodi ili jasnim znakovima prepoznati bolest, a druge će nastaviti živjeti kao da se ništa ne događa, jer neće imati simptoma. Jednostavno rješenje ne nude niti medicina niti farmacija.

Hoćete li se upravo vi naći među tih 500.000.000 i kakve su šanse da riješite problem? Mag. Pharm. Mara Doljak ispričati će vam o prirodnom proizvodu koji u sebi objedinjuje ekstrakte biljaka koji zajedno njeguju, čuvaju i iscjeljuju naše vaginalne izazove. Jednostavno i ugodno! Zdravlje u našoj zdjelici čini nas snažnima, pozitivnijim, kreativnijim i slobodnijima!

Nakon predavanja slijedi imat ćete priliku sudjelovati u individualnom savjetovanju sa stručnjacima, a zatim se i opustiti u wellness zoni ovog predivnog novigradskog hotela Aminess Maestral.

Kako biste si osigurale sponzorski goodie bag, prijavite se najkasnije do 23.11 !

Foto: Canva / Aminess Maestral / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -