‘Her Story’ slavi stvarne inspirativne priče žena

Inovativne ideje i stavovi iza svakog Avon proizvoda povezuju 6 milijuna žena širom svijeta. Svaka od njih ima priču – osobnu priču o životnoj snazi. Širimo priče stvarnih žena kako bi slavili i inspirirali žene: budite dio #HerStory #jermogu pokreta i podijelite priču žene koja je za vas inspiracija!

Povezano:

U susret proslavi Dana žena, u želji da stvarnim pričama probudi inspiraciju u svakoj ženi, Avon predstavlja novi mirisni brend: Her Story. Intenzivan i moderan cvjetni mirisni buket predstavlja snažnu i modernu ženu današnjice, slavi jedinstvenost i predstavlja priče snažnih žena širom svijeta. Predstavljajući miris nadahnuća, Her Story parfem slavi dugu povijest snažnih i jedinstvenih žena koje su pomogle oblikovati sadašnjost. Her Story #jermogu pokret slavi iskustvo žene pružajući mogućnost za razgovor: podijeliti vlastitu autentičnu priču o prošlosti i sadašnjosti, dok zajedno pišemo priče o budućnosti.

Duga tradicija osnaživanja žena

Avon ima dugu tradiciju osnaživanja žena. Više od 130 godina utkana je u DNK Avona: tijekom svih ovih godina ženama pruža ljepotu, samopouzdanje i ekonomsko osnaživanje omogućivši im preuzimanje odgovornosti i kontrolu nad svojim životom. Inovativne ideje i stavovi iza svakog Avon proizvoda povezuju 6 milijuna žena širom svijeta! Svaka od njih ima priču – osobnu priču o životnoj snazi. Širimo priče stvarnih žena kako bi slavili žene, kako bi slavili tebe: budi dio #HerStory #jermogu pokreta i podijeli priču žene koja je za tebe inspiracija!

Sonja Šantar voditeljica je tima u Avonu u Osijeku i naprosto pršti energijom. Svoju priču živi svaki dan: “Upoznajem nove ljude, uživam u novim događanjima, stalno pronalazim nove inspiracije. Međusobna suradnja i podrška tima koji vodim zaslužna je za moj poslovni uspjeh i odlične rezultate. Veselim se svakom novom jutru, svakom novom zadatku, s Avonom već više od 17 godina.”

Marija Didović iz Pleternice svoju priču dijeli s Avonom. “Avon mi je promijenio život i to 300 na sat. Samopouzdanje i autentičnost koje sam dobila kroz Avon širi se i u sve ostale dijelove mog života. Želim svima pokazati kako posao uistinu ne mora biti nešto teško, da se može živjeti od onog što jako voliš. Svoja i slobodna.“

Her Story EdP stvorili su poznati parfumeri Honorine Blanc i Adilson Rato. Honorine, Master Perfumer, objašnjava da su bili motivirani stvoriti intenzivan miris koji bi ženama koje ga nose pružao osjećaj snage i hrabrosti. “Nadahnule su nas samouvjerene žene koje govore što žele i ne boje se pustiti svoj glas”, objašnjava ona. “Obožavam stvarati za Avon jer znam da će mirisi biti dio velike promjene u životima žena – osnažujući ih, nudeći trenutak luksuza koji svaka može stvoriti za sebe.”

Strast kao ružičasti papar

Gornje note Bourbon Pepper predstavljaju žensku energiju i izdržljivost u borbi za svoje snove.

Hrabrost kao iris

U srcu parfema Her Story plemeniti je cvijet irisa – simbol ljubavi i rječitosti, predstavlja mudrost, hrabrost i žensko samopouzdanje.

Osobnost kao pačuli

Patchouli Prisma otkriva elegantne i snažne drvene tonove koji ženu inspiriraju da piše svoju priču.

Avon će dvije sretnice nagraditi parfemom. Pratite nagradnu igru na Facebooku!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -