HIA – Hobby I Adore: Kada se zatvore vrata, otvori se prozor

Iako nam je koronavirus pandemija već preokrenula cijeli život, lijepo je čuti da u ovoj krizi postoje i pozitivne priče o poduzetnicima koji uspijevaju održati svoj biznis. Dok je mnoštvo malih i srednjih poduzetnika bilo primorano trajno zatvoriti svoja vrata, neki su iz cijele ove situacije uspjeli izvući nešto pozitivno i prilagoditi se novonastaloj situaciji.


Pročitajte više: Uređenje interijera: zidne tapete, naljepnice i ilustracije svaki dom ili ured će učiniti ljepšim!


Jedan takav uspješni primjer prilagodbe poslovanja je HIA – Hobby i Adore, tvrtka koja se bavi uslugama grafičkog dizajna i tiska, izradom dekoracija za dom, pozivnica, zahvalnica i revera za vjenčanja. Oni su potaknuti novonastalom krizom prije nepuna tri mjeseca lansirali svoj webshop, imena HIA Workshop, i tako proširili svoje poslovanje te ga prebacili u digitalnu sferu.

hia webshop

Imajući u vidu da su javna okupljanja, u ovom slučaju vjenčanja, činili velik dio njihovog poslovanja, novonastala kriza i otkazivanje poslova vezanih uz proslave istih dala je ovom malom, ali kreativnom timu dovoljno vremena da izvuku nešto iznimno pozitivno iz cijele situacije.

„Bila je to ideja koja nam se dugo vremena motala po glavi te smo neke od proizvoda koje danas nudimo u ponudi imali i prije, ali zbog tekućeg poslovanja jednostavno nismo imali vremena više im se posvetiti i dalje ih razraditi.

hia webshop

Ova nam je ova kriza i otkazivanje redovnih poslova dala priliku za reorganizaciju svog poslovanja i za ostvarenje jedne lijepe priče. Znate kako kažu – kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore“, pojašnjava Helena Kolega, jedna od tri kreativke koje su ovu tvrtku osnovale krajem 2016. godine.

Ana Stipić Radulović, Iva Martinović i Helena Kolega zajedno su sa svojim malim timom svoje ideje i ljubav prema dizajnu uspješno pretočili u mnoštvo zanimljivih dizajnerskih proizvoda za dom ili poklon.

hia webshop

U HIA workshop-u možete naručiti prekrasne zidne tapete i murale, naljepnice za zid, ilustracije za dom, najslađe dječje ilustracije, personalizirane naljepnice za vaše mališane, neodoljive šalice, ukrase od pleksiglasa i još mnogo toga. Većinu ovih proizvoda moguće je u potpunosti personalizirati i dostupni su na području cijele Hrvatske!

hia workshop

Ovaj simpatičan web shop otvoren je za narudžbe 0-24, a na pitanja vezana uz kupovinu HIA tim odgovara u ekspresnom roku putem e-maila, Facebook ili Instagram inboxa (@hiaworkshop).

Ako vam se sviđa ono što vidite na slikama, imamo odličnu vijest za vas! Uz kod za popust HEJ30 ostvarujete popust od 30% na apsolutno sve proizvode u njihovom web shopu. Požurite jer je popust moguće iskoristiti do 31.01.2021. u 00:00 h. Posjetite hiaworkshop.com i razmazite se već danas!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -