Uređenje interijera: zidne tapete, naljepnice i ilustracije svaki dom ili ured učinit će ljepšim!

Postoje različiti ukrasni materijali pomoću kojih vrlo jednostavno možete napraviti značajnu promjenu u prostoru koji vas svakodnevno okružuje. Boje, tapete i naljepnice za zid u trenu će transformirati vaš životni prostor ili ured, a mnogo su jeftinija opcija od kupovanja novog namještaja.

Vaši su zidovi kao prazno slikarsko platno, a na vama je da odaberete na koji ćete način to platno ispuniti.

Sve vrste zidnih obloga dodaju dubinu prostoru, a ovisno o dizajnu, mogu stvoriti osjećaj topline ili sofisticiranosti. Možete birati između stotine uzoraka, boja i tekstura kako biste bili sigurni da ste pronašli onaj koji vam se najviše sviđa i koji se najbolje uklapa u vaš prostor.


Pročitajte više: Najljepše zidne dekoracije za vašu kuhinju


Zidne tapete novijeg doba puno su otpornije od svojih prethodnika, imaju bolji otisak, fotorealistični print te su mnoge od njih u potpunosti perive.

dekoracije

Dekoracije za ured

Naljepnice, murali i ostale dekoracije za zid su beskrajno svestran i učinkovit način ukrašavanja prostora. Ne blokiraju prolaz, električne utičnice, WiFi signal ili prirodno osvjetljenje.

S obzirom na to da većina nas velik dio dana provodi na poslu vrlo je važno pobrinuti se za to da je naš uredski prostor atraktivan, individualiziran, udoban i dobro uređen. Brojne studije povezuju promišljen dizajn radnog mjesta i prisutnost umjetničkih djela s višim stopama produktivnosti i zadovoljstva zaposlenika. Zidne dekoracije, poput tapeta i naljepnica te personaliziranih ilustracija igraju veliku ulogu u poboljšanju ukupnog osjećaja vašeg uredskog prostora, što pridonosi sretnijoj i produktivnijoj radnoj okolini.

Nadalje, atraktivan mural može vašim klijentima ili potencijalnim zaposlenicima pružiti osjećaj topline koji će povezati s vašim brendom. Kada je mural na vašem zidu upečatljiv i pokazuje da vaša tvrtka ima jasan osjećaj identiteta marke, a kada su ostale dekoracije personalizirane i oblikovane prema vašem brendu ostavljate pozitivan dojam na klijente i zaposlenike koje pokušavate privući u vašu tvrtku.

dekoracije

Pročitajte više: Kako da cijele godine imate osjećaj kao da ste na moru?


Dekoracije za dom

Vaš dom je vaše utočište. To je vaš prostor. Mjesto gdje pronalazite najveći mir i gdje uistinu možete biti svoji.

Prilikom uređivanja doma, jedan od najizazovnijih dijelova može biti ne samo da vaš prostor izgleda lijepo već i da odražava vašu osobnost. Ako želite imati dom koji odražava ono što jeste, a ne samo ono što je u trendu, i pritom ne potrošiti bogatstvo na kupnju namještaja po mjeri razmislite o dodavanju sitnih detalja poput personaliziranih šalica, ilustracija ili ukrasnih jastuka.

Veliki ste gurman i uživate u kuhanju, ali vaša bijela kuhinja ni na koji način ne odražava vašu osobnost ili pridonosi poboljšanju vašeg kulinarskog iskustva? Razmislite o dodavanju tapete s uzorkom iza otvorenih polica!

Ilustracije za kuhinju, živopisne tapete i najslađe šalice za kavu s lakoćom će oživjeti vaš blagovaonski prostor ili kuhinju!

Zahvaljujući svojoj svestranosti, zidne tapete i naljepnice možete koristiti u bilo kojoj prostoriji kuće, od dnevnog boravka do kupaonice. Za manje od jednog dana možete promijeniti cjelokupan osjećaj prostorije bez renoviranja, adaptacije ili kupovine novog namještaja. Postavljanjem romantičnih murala, tapeta s geometrijskim uzorcima ili dodavanjem veselih naljepnica, sobi možete dati svoj jedinstveni karakter.

dekoracije

Dekoracije za dječju sobu

Jedno od najizazovnijih područja što se uređenja doma tiče su definitivno dječje sobe. Djeca često mijenjanju svoja mišljenja i preference, otkrivaju nove hobije i aktivnosti te rastu brzinom svjetlosti! Zato bi kod odabira namještaja trebali paziti da isti bude malo neutralniji, a personalizaciju prostora postići ostalim dekorativnim elementima.

Djeca vole boje. Izražavaju se kroz raznorazne teme i kombinacije boja koje nemaju baš uvijek nekog prevelikog smisla. Jedno dijete može zaželjeti tematsku spavaću sobu sa životinjama i svijetlim bojama, dok će drugo htjeti da mu se veselim bojama napiše ime preko cijelog zida. Za ovakve različite ideje najbolje su rješenje zidne naljepnice!

dekoracije

One su sigurne, jednostavne za postavljanje i možemo ih naći u gotovo bilo kojem stilu koji vi ili vaše dijete možete poželjeti.

Nemojte čekati, krenite s uređenjem vašeg doma ili ureda već danas! Odvažite se i zakoračite u svijet HIA Workshop tapeta, naljepnica i ilustracija gdje ćete zasigurno pronaći nešto što će vaš životni prostor učiniti još ljepšim!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -