Hrvatski brend kozmetike koji prati svjetske trendove!

Može li hrvatska proizvodnja konkurirati svjetskim standardima? Mogu li hrvatski proizvodi pratiti svjetske trendove i, ne samo to, mogu li nametnuti svoje standarde? Odgovor na oba pitanja je potvrdan. Potvrđuje to i priča koja prati prvi premium brend hrvatske kozmetike Skinfinity koji je u godinu i pol dana na tržištu donio pravo osvježenje u vidu asortimana, ali i privukao te zadržao pažnju korisnica.

Povezano: Mirela Ilenić u sklopu hrvatskog branda Skinfinity najavljuje radionice za izradu kozmetike

Skinfinity – pristupačnost i kvaliteta

Koncept ovog brenda od početka je značio samo jedno – izvrsnost u svakom pogledu. Briga oko svakog detalja, jasna vizija, cilj da kozmetika s hrvatskim potpisom bude pristupačna i iznimno kvalitetna.

Iz Skinfinity tima već sada najavljuju zanimljive jesenske novitete. Ne kriju zadovoljstvo što su žene diljem Hrvatske svoje povjerenje dale upravo ovom brendu te su odabirom određenih proizvoda pronašle svoje favorite za njegu kože lica i tijela.

Upravo je dobra komunikacija sa vjernim, ali i potencijalnim kupcima jako bitna za razvoj novih proizvoda. Skinfinity je postao prepoznatljiv i po tome što svim svojim kanalima (mail, društvene mreže, javna predstavljanja i promocije) daje odgovor i sugestije ženama koje se susreću s različiti problematikama njege kože. Kozmetika se može kupiti u odabranim ljekarnima i prodajnim mjestima. Proizvodi se mogu kupiti i u Skinfinity Concept Store-u u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, a velik broj žena navikao se i na kupovinu putem webshopa www.skinfinity.hr.

Skinfinity
Foto: Marija Mažar

Možete naručiti na kućnu adresu!

Par klikova i vaši su omiljeni noviteti u kratko vrijeme na vašoj kućnoj adresi! Upravo u današnja vremena webshop se pokazao kao odlična varijanta. Brojne obaveze, ženama su danas dani posebni izazovniji kad se spoje privatne i poslovne obaveze stoga je online kupovina idealno rješenje. Webshop odlikuje se minimalističkim i preglednim izbornikom koji će vam pružiti sve bitne informacije. Uz to, učinit će vašu kupovinu jednostavnim i ugodnim iskustvom kojem ćete se rado vraćati.

Povezano: Mirela Ilenić u misiji izgradnje hrvatskog luksuznog brenda kozmetike Skinfinity i edukacije proizvođača i žena

Zadobiti povjerenje u današnja vremena kad je tržište vrlo zasićeno veliki je izazov svim brendovima. No, kad je izvrsnost temelj rada, rezultati ne mogu izostati što potvrđuje i Skinfinity. Hrvatski brend koji se od početka oslonio na svoj put imajući na umu da je kvaliteta svakog proizvoda najbolja reklama i stvaranje svoje zajednice sretnih i zadovoljnih korisnica. Skinfinity možete pratiti i na službenoj Facebook stranici kao i na Instagramu.

Sve Women in Adria članice ostvaruju 20% popusta na kupnju Skinfinity kozmetike u boutique-u. Na linku pogledajte detalje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tata CEO

„U posljednjih sam 10 godina zaradio doktorat i došao na poziciju...

Tobi Emonts-Holley prije nekoliko je dana na svojem Twitter profilu objavio 'tajnu' poslovnog uspjeha. Naime, ovaj otac šestero djece uspio je...
- Advertisment -