Mirela Ilenić u sklopu hrvatskog branda Skinfinity najavljuje radionice za izradu kozmetike

Što je sa kvalitetnom edukacijom i sadržajem koji se pruža onima koji su željni znanja i tragaju za kvalitetnim sirovinama? Svjesna situacije na poljima edukacije ali upoznata i s ostalom problematikom “do it yourself” radionica za izradu kozmetike, Mirela Ilenić se vraća na scenu. Možda zvuči odviše bombastična najava, ali mnogima njezin povratak u svijetu kozmetičkih radionica nakon gotovo tri godine odsutstva, znači puno.

Skinfinity – novi hrvatski kozmetički brand

Mirela Ilenić nakon punih 18 godina rada u svijetu kozmetike i farmaceutske industrije danas je direktorica kompanije novog hrvatskog brenda kozmetike – Skinfinity.  Proteklih par godina posebno je posvetila razvoju inovativnih proizvoda koji se danas mogu naći na tržištu pod visoko kvalitetnim i estetski definiranim imenom Skinfinity.  Vrijeme koje je provela u izbivanju s edukacijske scene, bilo je dovoljno da uoči potrebu pokretanja novih ciklusa radionica.  Zainteresiranima će na taj način za izradu vlastite kozmetike pružiti vrhunsko znanje i stručnost potkrijepljeno iskustvom. Radionice će imati za cilj pružiti znanje ali i vrhunske sirovine. I sve to pod okriljem Skinfinityja.

radionica za izradu kozmetike

Radionica za izradu kozmetike za suhu kožu

Od veljače kreću dvije radionice s već provjerenim konceptom rada, a uključuju u cjelini recepte, tehnološki proces i na kraju sam proizvod. Temama će radionice uvijek biti aktualne.

Naslov radionica u veljači je “suha koža”. Prva radionica će biti pokaznog tipa s maksimalno 30 polaznika. Uključivati će 4 recepture unutar predavanja ali i prikaz procesa od prve do zadnje faze nastajanja kozmetičkog proizvoda. Druga radionica je tzv. radna i kao takva uključivati će maksimalno 10 polaznika. Njih će na radnim jedinicama čekati sav pribor i sirovine za rad, a uz pripomoć Mirele Ilenić proći će čim samostalnije cijeli proces izrade kozmetičkih proizvoda koje potom nose doma za vlastitu upotrebu.

Edukacijske radionice nemaju ograničenja u godinama niti su podijeljene na muškarce ili žene. Jer uostalom i osnovna njega i potreba za zdravom i lijepom kožom ne poznaje granice.

Dugogodišnje znanje i iskustvo sastavni su dio radionica

Mirela Ilenić danas je direktorica inovativnog hrvatskog brenda kozmetike Skinfinity. Stručnjak je sa vještinama prenošenja znanja o čemu svjedoči i tim suradnika koji okuplja oko sebe. Stoga ne čudi činjenica da je interes za radionicama i prije službenih najava bio izuzetan. Njezin put od proizvodnje, prodaje, razvoja pa do stručnog medicinskog suradnika daje joj mogućnost educiranja u čemu se u proteklim godinama i dokazala okupivši brojnu publiku željnu znanja i kvalitetnih sirovina.

Suha koža je aktualan problem s kojim se susrećemo u (post)zimskom periodu stoga će svima koji se odluče na radionice sadržaj itekako biti koristan.

Za sve koji ne mogu doći izraditi vlastite kozmetičke proizvode na radionicama tu je jedinstveni boutique prostor Skinfinityja na adresi Tkalčićeva 80 gdje možete kupiti proizvode istoimenog brenda, a za suhu kožu posebno se preporučuje maslac za tijelo.

Sve informacije i prijave na radionice možete dobiti na broj telefona 01/5628-126 i(li) putem mail adrese [email protected]

Sve Women in Adria članice ostvaruju 20% popusta na kupnju Skinfinity kozmetike u boutique-u. Na linku pogledajte detalje.

Tekst i foto: Skinfinity

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

bračni ugovor za poduzetnice

Bračni ugovor za poduzetnice – Na što trebate obratiti pozornost?

Imovinski odnosi bračnih drugova uređeni su zakonskim odredbama Obiteljskog zakona osim ako bračni drugovi nisu imovinske odnose uredili bračnim ugovorom.