Huawei nudi fenomanalne promocije za nove korisnike

HUAWEI Mobile Services (HMS) predstavio je poseban paket dobrodošlice za sve nove korisnike najnovijeg flagship pametnog telefona – HUAWEI P60 Pro, nudeći ekskluzivne promocije na Tinderu i HUAWEI Cloudu. Novi HUAWEI P60 Pro, koji je već u prodaji na lokalnom tržištu, proglašen je najboljim fotografskim pametnim telefonom na svijetu, postigavši najvišu ocjenu u povijesti DXOMARK-a, globalno uspostavljenog autoriteta za testiranje dosega mobilne fotografije.

HUAWEI P60 Pro nasljeđuje tradiciju P serije u optičkim sustavima i estetskom dizajnu. Uz potpuno nadograđen optički sustav, prvi je pametni telefon u industriji koji je opremljen telefoto kamerom s ultra osvjetljenjem i više grupa leća. P60 Pro crpi inspiraciju iz prirode i reinterpretira modernu estetiku s prvim takvim Mother of Pearl dizajnom na svojim stražnjim pločama. HUAWEI P60 Pro predstavlja i novi Quad-Curve zaslon s izdržljivom Kunlun staklenom pločom, koja značajno poboljšava otpornost na pad.

Uz širok broj visokokvalitetnih aplikacija na AppGalleryju, korisnici mogu jednostavno poboljšati svoje HUAWEI P60 Pro iskustvo i uživati u nizu fantastičnih ponuda i ponuda koje čekaju u trgovini.

Jedan od temelja uspjeha AppGalleryja je naša snažna povezanost s našim korisnicima. Kao takvi, pobrinuli smo se da im pružimo vrijedne preporuke i ekskluzivne ponude koje se pretvaraju u zadovoljavajuće iskustvo,” rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe. “Naš fokus leži na zadovoljstvu naših kupaca, zato surađujemo s programerima aplikacija kako bismo osigurali stalan tok ponuda kao što je najnovija promocija s Tinderom i HUAWEI Cloudom.”

Uživajte u 6 mjeseci Tinder Premium Plus besplatno

Kao jedna od pionirskih i široko prihvaćenih aplikacija za upoznavanje, Tinder je uspostavio značajan presedan u području online upoznavanja. HUAWEI Mobile Services, u suradnji s Tinderom, sa zadovoljstvom nudi besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus svim novim korisnicima HUAWEI P60 Pro. Ova ponuda omogućuje korisnicima otključavanje niza vrhunskih značajki, proširujući njihove mogućnosti i čineći njihovo putovanje Tinderom još ugodnijim i ispunjenijim.

Kako bi iskoristili ovu ekskluzivnu ponudu, korisnici mogu jednostavno pristupiti aplikaciji Tinder preuzimanjem iz AppGalleryja. S besprijekornim sučeljem prilagođenim korisniku, AppGallery osigurava nesmetan i siguran proces preuzimanja, pružajući novim korisnicima praktičan pristup svijetu Tinder datinga.

Nakon što je aplikacija uspješno preuzeta, korisnici se mogu pomaknuti do odjeljka “Darovi”, istaknutog na natpisu AppGallery. Uz samo nekoliko dodira, mogu jednostavno zatražiti svoju besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus, otključavajući mnoštvo dodatnih značajki i poboljšavajući svoje cjelokupno iskustvo aplikacije.


Pročitajte više: HUAWEI XMAGE Trend Report 2023. predstavljen na Mobile World Congressu u Barceloni


Uživajte u besplatnih 200 GB HUAWEI Cloud prostora za pohranu na 3 mjeseca

HUAWEI Mobile Services sa zadovoljstvom nudi ekskluzivnu pogodnost svim novim korisnicima HUAWEI P60 Pro s velikodušnom dodjelom besplatne pohrane u oblaku od 200 GB u trajanju od tri mjeseca.

Korisnici mogu jednostavno pristupiti unaprijed instaliranoj Cloud aplikaciji na svojim uređajima kako bi iskoristili ekskluzivnu ponudu od 200 GB besplatne pohrane u oblaku. Otvaranjem aplikacije Cloud dočekuje ih korisničko sučelje koje omogućuje besprijekornu navigaciju i jednostavan pristup.

Korisnici mogu locirati ikonu nadogradnje koja se nalazi u gornjem desnom kutu sučelja aplikacije kako bi vidjeli niz opcija i promocija, uključujući 3-mjesečnu besplatnu ponudu za pohranu u oblaku. Pritiskom na tu opciju korisnici pokreću postupak iskorištavanja svoje besplatne nadogradnje za pohranu u oblaku.

Nakon odabira 3-mjesečne besplatne ponude, korisnici jednostavno trebaju pritisnuti gumb “kupi” za nastavak. Za ovu besplatnu ponudu nije potrebno plaćanje. Ovaj korak samo potvrđuje korisnikov odabir i pokreće dodjelu proširenog kapaciteta za pohranu u oblaku. Sa znatnih 200 GB dodatnog prostora za pohranu koji im je na raspolaganju, korisnici dobivaju fleksibilnost i bezbrižnost za sigurno pohranjivanje svojih datoteka, dokumenata, fotografija i drugog digitalnog sadržaja u oblaku.

AppGallery ulaganja za neusporedivo zadovoljstvo korisnika

Od svog osnutka 2018., AppGallery trgovina aplikacijama je doživjela kontinuiranu ekspanziju, čvrsto definirajući svoju poziciju među vodećim svjetskim tržištima aplikacija. Uz opsežnu korisničku bazu od preko 580 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, AppGallery se uspješno etablirao kao pouzdana platforma za globalne igre i lokalne aplikacije, nudeći raznolik izbor koji poboljšava praktičnost i pojednostavljuje živote svojih korisnika.

Nedavno izglasana kao ‘Najbolja alternativna trgovina aplikacijama na Mobile Games Awards 2023’, AppGallery je predana kuriranju visokokvalitetnih aplikacija, osiguravajući korisnicima pristup popularnim globalnim igrama i lokalno relevantnim aplikacijama. Dajući prioritet povratnim informacijama korisnika, kontinuiranim poboljšavanjem značajki i optimiziranjem performansi, AppGallery ima za cilj stvoriti besprijekorno i ugodno okruženje za svoje korisnike. Posvećenost platforme zadovoljstvu korisnika proteže se izvan ponude aplikacija, obuhvaćajući besprijekornu navigaciju, sigurna preuzimanja i personalizirane preporuke. Ovim naporima AppGallery nastoji ne samo zadovoljiti, već i nadmašiti raznolike potrebe svoje ogromne baze korisnika, osnažujući ih da maksimalno iskoriste svoje mobilne uređaje i poboljšavajući svoje cjelokupno digitalno iskustvo.


Pročitajte više: Teško se fokusirate? Donosimo najbolje mobilne aplikacije za produktivnost


O AppGallery trgovini

AppGallery je službena platforma za distribuciju aplikacija za Huawei uređaje, koja se može pohvaliti zbirkom od 18 kategorija aplikacija s vrhunskim sadržajem odabranim na globalnoj razini. Osigurava da se aplikacije mogu besprijekorno koristiti u svim scenarijima na svim pametnim uređajima poput pametnih telefona Huawei P60 Pro ili drugih nosivih uređaja poput pametnih satova Watch GT 3 serije, fantastičnog Watch Ultimate ili TWC slušalica FreeBuds 5i.
Kao jedna od 3 najbolje platforme za globalnu distribuciju aplikacija, AppGallery nudi širok izbor globalnih i lokalnih aplikacija u raznim kategorijama, uključujući navigaciju i prijevoz, vijesti, društvene medije, financije, zabavu i druge. AppGallery je dostupan u više od 170 zemalja i regija s više do 580 milijuna globalno aktivnih mjesečnih korisnika i 6 milijuna registriranih programera diljem svijeta.

Posebne ponude

Dostupan u regularnoj prodaji u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch Ultimate. Watch Ultimate – najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova, utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona je 1.199,00 eura. Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/phones/p60-pro/.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -