Teško se fokusirate? Donosimo najbolje mobilne aplikacije za produktivnost

Kad netko spomene mobilne aplikacije za produktivnost, većina nas se prvo sjeti kalendara, maila, Slacka, Google Diska i Microsoft OneDrivea, zar ne? No, to su tek osnovne aplikacije koji mnogi koriste i u privatne svrhe jer su praktične i jednostavne za korištenje.

U našim app trgovinicama postoje mnogobrojne aplikacije za produktivnost koje su tu da vam pomognu u privatnom i poslovnom životu, a danas vam donosimo izbor njih šest. Sve ih možete pronaći na Play i App storeu.

aplikacije za produktivnost

Hootsuite

Većina tvrtki vodi više od jednog profila na društvenim mrežama. Činjenica je da stavljanje novih objava na više različitih profila može biti naporno, a i oduzima puno vremena.

Zato postoji Hootsuite, jednostavna aplikacija za smartphone i desktop pomoću koje ćete u par klikova objaviti što god želite na Facebook, LinkedIn, Twitter i Instagram. Osim što ih možete objavljivati u stvarnom vremenu, objave je moguće zakazati unaprijed, čime se značajno možete rasteretiti.

aplikacije za produktivnost

ProofHub

Ako vodite veći tim, ProofHub je aplikacija koja vam je potrebna. Posebno je hvale zagovornici agilnog stila vođenja zbog mogućnosti kao što je Kanban board. Svi alati koji su vam potrebni za vođenje tima, od kalendara preko chata do reportova, nalaze se u jednoj aplikaciji uz koju ćete lakše raspodijeliti i nadzirati rad svojeg tima.

Aplikacija je pregledna i jednostavna za korištenje, te ćete svoj tim vrlo lako naviknuti na nju.


Pročitajte više: Koje aplikacije su najbolje za organizaciju sastanka i rezervacija?


aplikacije za produktivnost

Engross

Ova aplikacija u sebi ima integriran tajmer, to-do list i dnevni planer, a koncipirana je tako da vam pomaže očuvati fokus i ubrzati vaš rad. Sami određujete koliko možete raditi bez pauze, kolike su vam pauze potrebne i u koliko sesija, a ako vam nešto tijekom rada odvuče pozornost, samo to javite svojoj aplikaciji koja dalje brine za vas.

Osim toga, aplikacija vam omogućava i da pratite svoj progres i vidite kako napredujete i pod kakvim uvjetima najbolje radite ‘crno na bijelo.’

aplikacije za produktivnost

Certilia

Iznimno korisna, Certilia je aplikacija koja vam omogućava potpuno digitalno poslovanje, bilo da ste pravna ili fizička osoba. Aplikacija vas identificira u skladu s važećim standardima Europske Unije.

Mnogi korisnici aplikacije priznat će kako registracija može biti malo komplicirana, no da se trud isplati budući da vaš jedan dodir ekrana ima jednaku pravnu snagu kao vlastoručni potpis i pečat na razini cijele Europske Unije.


Pročitajte više: 4 aplikacije koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve


aplikacije za produktivnost

Duet Display

Ova vam aplikacija omogućava da svoj mobitel ili tablet koristite kao drugi ekran. Pomoću aplikacije povežete svoje računalo i odabrani uređaj, te ih koristite ravnopravno. Dodatno, uz Duet Display vaš tablet može preuzeti ulogu grafičkog tableta, a ako vam se monitor pokvari, vaš mobitel ili tablet može preuzeti njegovu ulogu primarnog ekrana.

Ako je i ne namjeravate puno koristiti, ovo je aplikacija koju svakako vrijedi imati u pričuvi zbog njezine svestranosti i praktičnosti.

aplikacije za produktivnost

LifeUp: Gamify To-Do & Habit

Uz LifeUp vaš život postaje – igrica. Dosadni svakodnevni zadaci postaju misije putem kojih zarađujete bodove i novčiće, baš kao u RPG-u. Što više bodova imate, to više atributa i vještina možete poboljšati, iz čega vidite kako i u stvarnom životu napredujete. Novčićima možete kupiti brojne pogodnosti i tako se nagraditi za uspješno izvršene misije.

Ova posebna aplikacija zaslužuje svoje mjesto na baš svačijem pametnom telefonu.

Foto: Canva / Play Store

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -