Huawei SmartWatch novi je gadget budućnosti!

Iz Huaweia nam stiže novi gadget koji će nesumnjivo pomaknuti granice kad su nosivi uređaji u pitanju. Huawei Watch GT 2 prvi je pametni sat s 3D staklenim zaslonom, što ga čini vrlo modernim i atraktivnim. Ovaj novi smartwatch pruža još više sportskih opcija I programa od prethodnika, a tu je i Bluetooth funkcija za pozivanje i reprodukciju glazbe.

Atraktivan dizajn

Novi Huawei smartwatch nadograđen je staklenim i širokim zaslonom s minimalnim obrubima. Serija 46 mm opremljena je s 1.39 inčnim AMOLED HD preciznim zaslonom osjetljivim na dodir s rezolucijom zaslona od 454 x 454 piksela, širokim rasponom boja i ultra tankim dizajnom koji je značajno bolji od LCD zaslona.

Huawei smartwatch

Povezano:Istraživanje Huaweija: izazovi odgoja djece u digitalno doba

Čuvar zdravlja i najbolji prijatelj uz treninge

U sportskom načinu rada Huawei Watch GT 2 kompatibilan je s 15 sportova, uključujući osam sportova na otvorenom (trčanje, hodanje, penjanje, planinarenje, trčanje stazom, biciklizam, plivanje u prirodi, triatlon) te sedam sportova u zatvorenom (hodanje, trčanje, trening bicikl, plivanje u bazenu, veslanje, eliptična sprava za vježbanje).

Huawei Watch GT 2 pomaže i u nadzoru rada srca te ima mogućnost slanja obavijesti u slučaju nepravilnog rada srca. Uz Huawei TruSleep tehnologiju prati se kvaliteta spavanja kroz brzinu otkucaja srca. Huawei Watch GT 2 dolazi i sa tehnologijom TruRelay koja pomaže prilikom oslobađanja od stresa i to tako što bilježi vrijednosti HRV (varijabilnost srčanog ritma) te pruža povratne informacija o korisnikovom indeksu stresa.

Huawei smartwatch

Povezano: Upoznajte gadget koji će oduševiti sve one koji provode dane za računalom

Snažan čip čuva bateriju

Dobra je vijest da Huawei smartwatch ima izuzetno dug vijek trajanja baterije. To se pripisuje Kirin čipsetu, softverskoj nadogradnji te optimizaciji čitavog uređaja čime se postigla ravnoteža između performansi i potrošnje. Pametni algoritam za uštedu energije 2.0 omogućuje da Huawei Watch GT 2 prepozna korisničke navike i postigne najbolje performanse upotrebljavajući minimalnu energiju.

Dostupnost

Huawei Watch GT 2 46mm dostupan je na našem tržištu po preporučenoj prodajnoj cijeni od 1999 HRK.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -