I drugi Health & Wellness Day oduševio sudionice!

U prekrasnom hotelu Ambasador u Opatiji jučer je održan drugi Health & Wellness Day. Nije ni čudo, edukativna predavanja na kojima smo čule mnoštvo korisnih stvari za naše fizičko i psihičko zdravlje te na kraju opuštajući wellness…

Dan je otvorila Iva Tominović Matas i upoznala nas sa tehnikama emotivne slobode pomoću kojih možemo uvjerenja koje nas koče izvući iz podsvjesti i suočiti se s njima te nastaviti sa našim životom slobodni. Pokazala nam je kako tapkanje po prijateljskim točkama na tijelu može umanjiti stres, smiriti nas i olakšati suočavanje s problemom.

Na nju se odlično nadovezala doktorica Silvija Zec Sambol koja prakticira integrativni pristup zdravlju koji prema Stone konceptu uključuje fizičko, mentalno i emocionalo zdravlje, financije, kreativnost i zabavu, životnu i radnu sredinu, seksualnost, odnose s drugima i samim sobom, duhovnost i životni smisao i svrhu. Upravo je svrha temelj ovog zdravlja i ako nju nemamo nećemo biti zdravi. Važno je sve misliti na sve ove komponente koje nam zajedno mogu osigurati zdravlje i dugovječan život.


Pročitajte više: Prvi Health&wellness day oduševio sudionice!


Maja Kauzlarić je sudionicama približila eterična ulja i blagodati njihove primjene u kućanstvu i poslovnom okruženju.

Nakon predavanja koja su nam otkrila mnoštvo novih informacija koje ćemo od sutra već primjenjivati, ovaj divni dan završile smo u wellnessu.

Osvježenje za sudionice je bilo u savršenom skladu s događajem, DonatMg koji poboljšava probavu, Komucha čaj bogat vitaminima i mineralima i Greeniorganic sokovi koji su odlična podrška imunitetu.

Kao i uvijek, sudionice je dočekao bogati goodiebag sponzora: čak četiri proizvoda Anzotica kozmetike, Nuggela&Sulle šampon i ampule, PileJe dodatak prehrani, kapi za oči JGL i Collagen Shot.

Foto: Željko Jerneić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -