Ove 3 modne influencerice imaju preko 50 i živi su dokaz da su godine samo broj

Što se mora, mora se, a to je s vremena na vrijeme ponoviti da su godine samo broj. Mnogi su zbog tog broja nesigurni. Premladi ili prestari za nešto? Realno, malo je toga na što dob doista utječe, a uživanje u životu, ekspresija osobnosti i vedar duh nipošto ne spadaju u te stvari. Uostalom, svaki put kad netko nekome kaže da izgleda, ponaša se ili razmišlja ‘mlađe’ ili ‘starije’ zapravo nas podsjeća na to da dob nije bitna – jer dob nema pravila.

Dokazuju to i tri uspješne influencerice koje su proživjele već pola stoljeća, a ono što im je istinski zajedničko jesu ljubav prema modi i životu.

Silvana Poljak

Instagram will load in the frontend.

Malo tko nije čuo za Silvanu Poljak, najpoznatiju baku u Hrvatskoj. Svoj je Instagram profil otvorila tijekom pandemije, a iza objektiva najčešće se nalazi njezin suprug. Inače iz Splita, Poljak s pratiteljima rado dijeli svoje šarene modne kombinacije, a u pozadini njezinih fotografija najčešće ćete vidjeti lijepo plavo more.

Instagram will load in the frontend.

Iz objave u objavu, Poljak majstorski dokazuje kako nikad niste prestari za osmijeh, samopouzdanje i vesele boje.


Pročitajte više: Kratke hlače na poslu? Itekako!


Jadranka Olivari Jirasek

Instagram will load in the frontend.

Poznatija kao Oliva Style, Jadranka Olivari Jirasek bavi se modom za ‘žene u godinama,’ a svoj modni blog započela je još 2013. te je prava pionirka u svojem području.

Instagram will load in the frontend.

Na Instagramu osim modnih kombinacija dijeli i crtice iz svojeg života, te ćete često vidjeti i slike njezine divne obitelji. Rado dijeli i svoja mišljenja o aktualnim temama, uključujući ženska pitanja.


Pročitajte više: Tražite inspiraciju za poslovno odijevanje? Pratite ove blogerice!


Ester Gallo Eki

Instagram will load in the frontend.

Vjerojatno najpoznatija po blogu koji piše za Tower Lifestyle Magazin, Ester Gallo Eki održava i vlastiti Instagram profil. Ova Riječanka svoje fotografije voli snimati upravo na gradskim ulicama čiju atmosferu prenosi majstorski.

Instagram will load in the frontend.

Njezin urban i ženstveni stil oduševljavaju njezine pratitelje, a često će podijeliti i fotografije s različitih evenata i izlazaka.

Foto: Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -