Stigao je servis za sigurno poslovanje – info.BIZ!

Sklapate važan ugovor s poslovnim partnerom ili dobavljačem, a ne znate da je u financijskim problemima? Ili ste pronašli naizgled idealnog poslodavca koji je zapravo u blokadi? Sve su to situacije u kojima se možete zateći i u kojima će vas neznanje skupo koštati. Možete ih izbjeći uz infoBIZ.

Zato je u donošenju svakodnevnih poslovnih odluka vrlo važno imati pouzdane informacije o svojim poslovnim partnerima, poslodavcima, konkurenciji, klijentima i dobavljačima. Upravo zbog toga tu je info.BIZ, Finin servis i baza informacija koja omogućuje dostupnost velikog broja poslovnih informacija na jednom mjestu.

Zašto koristiti ovaj servis?

info.BIZ servis pruža uvid u informacije o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata te o poslovnoj okolini u kojoj oni djeluju. Radi se o najvećoj i najažurnijoj bazi poslovnih informacija za više od 775.000 poslovnih subjekata iz više od 30 izvora.

baza informacija

infoBIZ servis omogućuje brzo i jednostavno korištenje. Putem web aplikacije moguća je registracija, narudžba i plaćanje odabranog paketa. Servisu se može pristupiti putem korisničkog imena i lozinke ili putem Fininog certifikata. Pretraživanje gospodarskih subjekta moguće je po nazivu, OIB-u ili MB-u subjekta ili po imenu fizičke osobe ovlaštene za zastupanje.

Ova baza informacija prikazuje adresne i financijske podatke, rejting i pokazatelje poslovanja poduzetnika (pravnih osoba i obrtnika, obveznika poreza na dobit), kao i adresne i osnovne financijske podatke financijskih institucija, neprofitnih organizacija i proračuna i proračunskih korisnika za posljednjih 5 godina te adresne podatke obrtnika, obveznika poreza na dohodak.  

info.BIZ jedinstvena je baza informacija ove vrste koji objedinjuje podatke iz velikog broja različitih izvora, od kojih posebno ističemo RGFI (Registar godišnjih financijskih izvješća), JRR (Jedinstveni registar računa), Registar koncesija, Upisnik založnih prava, Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje, Očevidnik nekretnina i pokretnina, Sudski i Obrtni registar, Zagrebačku burzu, SKDD (Središnje klirinško depozitarno društvo) i Narodne novine (Elektronički oglasnik javne nabave RH).

baza informacija

Ovisno o potrebama korisnika za pojedinim skupom informacija, servis je dostupan u tri paketa, info.BIZ START, info.BIZ EKSPERT i info.BIZ PREMIUM, a postoji i mogućnost posebno prilagođenog i dorađenog paketa, prema potrebama naručitelja.

Finin servis info.BIZ odličan je izbor ako želite brz i jednostavan pristup velikom broju poslovnih podataka i informacija u stvarnom vremenu. Omogućuje brže, jednostavnije i sigurnije donošenje poslovnih odluka, sustavno praćenje klijenata, olakšava izradu poslovnih analiza te praćenje trendova i prepoznavanje potencijala na tržištu. Radi se o nezaobilaznom alatu za svakog uspješnog poslovnog čovjeka.

Sve WiA članice ostvaruju popust na info.BIZ

Foto: PR, Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

turoperator

Mirela Sučić Čevra: Od proaktivne studentice do regionalne direktorice u svjetskoj...

Školovanje samo po sebi nije dovoljno ako želite uspješnu karijeru, sve više ljudi se slaže s tim. Veliku ulogu igraju odgoj,...
- Advertisment -