Fina – popust na korištenje servisa info.BIZ

Servis info.BIZ pruža uvid u informacije o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata te o poslovnoj okolini u kojoj oni djeluju. Najveća je i najažurnija baza poslovnih informacija za više od 775.000 poslovnih subjekata iz više od 30 izvora. 


Prikazuje adresne i financijske podatke, rejting i pokazatelje poslovanja poduzetnika (pravnih osoba i obrtnika, obveznika poreza na dobit), kao i adresne i osnovne financijske podatke financijskih institucija, neprofitnih organizacija i proračuna i proračunskih korisnika za posljednjih 5 godina te adresne podatke obrtnika, obveznika poreza na dohodak.

Nudi brz i jednostavan pristup velikom broju poslovnih podataka i informacija u stvarnom vremenu.

Omogućuje brže, jednostavnije i sigurnije donošenje poslovnih odluka, sustavno praćenje klijenata, olakšava izradu poslovnih analiza te praćenje trendova i prepoznavanje potencijala na tržištu. Za naše članice omogućen je poseban popust na korištenje ovog servisa:

Sve WiA članice ostvaruju 20% popusta na redovnu cijenu paketa i 50% popusta na redovnu cijenu paketa za dodatnu licencu. Za promo kod javite se na [email protected]

Pogodnosti vrijede do 31.12.2020.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

LinkedIn oblikovanje teksta

Ovo su tajne objava koje iskaču na Linkedinu

Kako se istaknuti na LinkedInu sve je češće i glasnije pitanje, a čak se održavaju i razne edukacije i radionice na...