Jednu mamu su frustirale klasične bajke i dodala im je poduzetnički nastavak!

Uspavljujete svoju djevojčicu i ona želi da joj ispričate neku od klasičnih bajki. Vlasnica marketinške agencije Mediacor, Aleksandra Đermanović, odlučila je napraviti zaoket u pričanju bajke. Umjesto živjeli su sretno do kraja života, Trnoružica, Snjeguljica i Pepeljuga su postale poduzetnice.


Pročitajte više: „Priče za laku noć za buntovne djevojčice“ o 100 izvanrednih žena


Naime, klasične bajke mnogi danas smatraju zastarjelima i ne baš kvalitetnim materijalom za djecu. No, to ne znači da ih ne možete promijeniti i prilagoditi lekcijama koje vi želite usaditi svojoj djeci.

Aleksandra je tako svojoj kćerki Atheni princeze odlučila pretvoriti u poduzetnice. Trnoružica je nakon vjenčanja iz dosade odlučila proizvoditi madrace jer je onaj na kojem je godinama spavala bio izrazito neudoban. Princ joj je bio podrška, a vile savjetnice za prodaju, marketing i izvoz. Snjeguljica je otvorila nekoliko novih rudarskih okna i postavila svoje vjerne patuljke kao menadžere, a Pepeljuga je pokrenula obrt za čišćenje dvoraca i rasturila s njim u nekoliko kraljevstva.


Pročitajte više: ‘Djevojčice odgajamo da budu savršene, a dječake učimo hrabrosti’


Tko kaže da princeze nisu imale takav život nakon vjenčanja? Jer svaka od tih bajki završava sa ‘živjeli su sretno do kraja života’, možda je ta sreća došla baš zbog ulaska u poduzetništvo.

Foto: Facebook, Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

retinol

Retinol – ovaj sastojak sve je veći hit u njezi kože

Retinol je sastojak o kojemu se već godinama priča. Sve više proizvoda na policama sadrži retinol, a svaki novi nestane s...
- Advertisment -