Karat nakit predstavio kolekciju inspiriranu francuskim minimalizmom!

Na hrvatskom tržištu je upravo lansirana tako french, tako šik kampanja Now. Karat nakit slavi trenutak i redefinira pojam minimalizma. Ako zavirite u kampanju kroz jako francuski svakodnevne fotografije na prvu ćete uočiti komade nakita koji su naoko obični, ali zapravo toliko posebni i lijepi baš kao i svakodnevnica u našim životima.

Povezano: Najbolji dodatak preplanulom tenu ovog ljeta je Karat jewelry

Karat nakit, brend s dugogodišnjom tradicijom, u suradnji s nagrađivanom dizajnericom Majom Matas donosi bezvremensku kolekciju nakita. Ona uključuje prekrasan set jednostavnog tankog prstenja, dva modela iznimno cool i fashion prstena koja se nose na dva prsta te toliko posebne i jednostavne naušnice da ćete za njih zaključiti da takve još niste vidjeli.

karat nakit

Now kolekcija je zamišljena kao kolekcija koja slavi znatiželjnu, ambicioznu ženu koja vidi ljepotu u malim trenutcima. Isto tako, osvještava življenje života u momentu neovisno koliko taj trenutak bio neglamurozan i krajnje operativan.

Foto: Karmen Pozmić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u sportu

Dolazi naša prva Konferencija za žene u sportu – Upoznajte govornice

Sport je još jedna industrija u kojoj dominiraju muškarci, a o temi potplaćenosti sportašica mnogo se priča. Sportašice i ženska sportska...
- Advertisment -