Kristina Ercegović: Knjige koje su promijenile moj život

Većina ljudi s vremena na vrijeme želi pročitati kvalitetne knjige. No, ponekad ne znamo kako odabrati knjige koje bi nas potaknule na razmišljanje ili motivaciju. Zbog toga nam je Kristina Ercegović, poslovna savjetnica, osnivačica Business Cafea i autorica knjige “Najjači si kad si svoj”, otkrila koje knjige su promijenile njezin život.

5 knjiga koje su promijenile na moj život

Boginje u svakoj ženi – Shinoda Bolen

“Knjiga govori o sedam arhetipova žena, a pomogla mi je da bolje razumijem sebe, svoj odnos sa sinom Lukom te odnose s muškarcima s kojima je bila u vezi.

Također mi je pomogla da bolje razumijem svoju pokojnu majku i bake, odrastanje i djetinjstvo koje sam prošla, ali i žene koje susrećem u poslu. Pomoglo mi je da sve žene prihvatim s puno topline i empatije, bez osude i samo s razumijevanjem i željom da im pružim podršku kad mogu”, ispričala je Kristina Ercegović.

Povezano: Kristina Ercegović u svojoj novoj knjizi poduzetnicima poručuje: „Najjači ste kad ste svoji“

Igra života – Florence Scovel Shinn

“Ova knjiga ukratko kaže sve o životu. Napisana je davno prije svih djela Louise Hay i mislim da je ovo must-read štivo”, rekla je Kristina.

Bogati otac, siromašan otac – Robert Kiyosaki (serija knjiga)

“Knjige pojašnjavaju kako se novac zarađuje, kako doći do pasivnih prihoda i financijske slobode te kako učiniti da novac radi za nas, a ne mi za njega”, ispričala je Kristina. Ona je pohađala školu “Money and You” u San Diegu u kojoj je Kiyosaki bio profesor.

Kristina Ercegović knjige

Positioning: The Battle for Your Mind – Al Ries, Jack Trout

“Jedna od knjiga za koju sam čula za vrijeme studiranja na Ekonomskom fakultetu. Preporučila ju je profesorica na smjeru Marketinga. Naučila me o važnosti kreiranje niše i pozicioniranja kao prvi izbor u umu potrošača. Zato sam i uspjela prvi posao izgraditi iako je šest godina prije mene jedna agencija imala tu uslugu u ponudi kad sam ja krenula. Mi smo se pozicionirali kao prvi i jedini logičan izbor”, ispričala je Kristina.

Povezano: Knjige koje inspiriraju najuspješnije žene svijeta

Fuck it – John C., Parkin J. (serija knjiga)

“Bila sam kod Johna i njegove žene Gaie u Italije na Fuck it retreatu. I retreat i knjiga su me podsjetili da je najvažnije u životu naučiti se opustiti i prepustiti. Biti kao voda jer voda se ni s kim ne bori, samo teče i uvijek dođe do cilja”, rekla je Kristina.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -