Sto lica tjestenine, svima najfinije namirnice

Tjestenina je jedna od najomiljenijih i najuniverzalnijih namirnica širom svijeta, jelo s kojim ne možemo pogriješiti. Bilo da je riječ o rezancima bilo špagetima ili svrdlima, tjestenina zauzima posebno mjesto u srcu i tanjuru mnogih gurmana. Ova ključna namirnica svakog kućanstva je puno više od običnog jela kako zbog svoje duboke povijesti tako zbog raznolikost oblika, ukusa i načina pripreme.

Zbog jednostavnosti pripreme tjestenina se naizgled čini kao namirnica s kojom nema pogreške, ali ipak za garantirano dobro jelo važno je imati garantirano dobru tjesteninu. Kao jedna od poznatijih tjestenina prisutnih na tržištu još od 1991., Koleda tjestenine svojim kontinuiranim ulaganjem u proizvodnju, praćenjem najnovijih trendova te vrhunskom kvalitetom česti je izbor ljubitelja tjestenine.

Tjestenina napravljena po domaći!

Koleda, čije ime potječe od običaja koledarenja, uz puno ljubavi i pažnje uz samo najbolje od durum pšenice te kvalitetnih jaja, na stol mnogih obitelji stavlja široki izbor ukusne tjestenine. Ova ukusna, kompletna i hranjiva tjestenina kreirana po domaćoj recepturi dolazi u različitim oblicima i vrstama. Koleda tjestenine svojim širokim izborom obogatit će mnoga jela i tako pružiti rapsodiju vrhunskog gourmet užitka.

Krpice za zelje, pužići za razna variva, svrdla za umak od rajčice ili jušni rezanci za potpuni doživljaj fine tople juhe! Također, jedan od najčešćih oblika tjestenine koje nikad ne dostaje na policama kuhinje, svakako su rezanci. Koleda nudi tri različite vrste rezanca, s jajima, špinatom ili mrkvom koje će idealno pristajati uz svježe napravljeni umak. Koledin izbor tjestenine upotpunit će svaki domišljati obrok!


Pročitajte više: U 5 koraka skuhajte savršenu talijansku tjesteninu s tunom


Kvalitetna jela zahtijevaju samo najbolje od tjestenine

Jedna od posebnosti Koledinog izbora, očituje se kroz durum tjesteninu kao jednu od najkvalitetnijih vrsta tjestenine. Postoji mnogo različitih vrsta žitarica od kojih se dobiva brašno među kojima se posebno ističe durum žitarica. Zbog tvrde strukture zrna te visokog sadržaja proteina, ova specifična pšenica doprinosi vrhunskoj kvaliteti tjestenine. Tako Koleda za proizvodnju domaće tjestenine koristi pažljivo odabranu i strogo kontroliranu vrhunsku durum krupicu sve kako bi svojim kupcima pružili najkvalitetnije!

Tjestenina je izvrstan izbor jela zbog svoje brze i jednostavne pripreme i time pruža mnogim obiteljima da vrijeme posvećeno kuhanju bude kraće, a druženje duže. Koleda nastoji inspirirati obitelji da se vrate tradiciji i zajedno uživaju u finom domaćem obroku baš kao što i oni poštuju staru tradiciju u pripremi vrhunske ukusne tjestenine.

Foto: Koleda

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -