Ljetne škole za djecu i mlade u Hrvatskoj na području Istre i Dalmacije!

Izvrsna ponuda za roditelje koji žele više za svoju djecu tijekom ljetnih praznika. More, sunce, učenje, zabava, novi prijatelji i prekrasne destinacije u kombinaciji s kulturnim znamenitostima naše prekrasne zemlje. Bliži nam se ljeto i nadamo se da ćemo ga dočekati u relativno normalnim okolnostima te da ćemo bezbrižno moći svoju djecu poslati na zasluženi godišnji odmor ili ljetne škole za djecu i mlade.


Pročitajte više: Nikolina Paić Pašić zna kako turizam može preživjeti za vrijeme pandemije


Ljetne škole za djecu i mlade u Hrvatskoj

S obzirom na to da i sami šaljemo svoje dijete na godišnji odmor jer smo obično zatrpani poslom tijekom sezone, odlučili smo proširiti našu ponudu te od ove godine nudimo šarolik program ljetnih škola (kampova) za djecu i mlade.

Svi kampovi su bazirani na punom pansionu te djeca imaju nadzor 24 sata dnevno.

Za uzrast od 13 do 18 godina nudimo učenje engleskog jezika, uživanje u suncu, kupanje u kristalno čistom moru i jedrenje u akvatoriju otoka Murtera. Iskustvo u jedrenju za ovaj tečaj nije potrebno. Cilj tečaja je prilagoditi se vjetru, moru i životu na jedrilici, upoznati nove tehnike jedrenja, družiti se s prijateljima te učiti engleski jezik.

U ponudi imamo i engleski ljetni kamp u Šibeniku za sve uzraste i nivoe znanja djece od 7 do 17 godina. U nastavi se koristi originalna literatura Oxford-a. Nastava se odvija na otvorenom, a po završetku djeca dobivaju certifikat o završenom tečaju. Također je organiziran nadzor 24 sata dnevno.

Za one koji vole glumu i ples tu je ljetni kamp glume i plesa u Istri kao i klasičan program učenja engleskog jezika, za svakog ponešto. Tečajevi su zanimljivi, edukativni i kreativni. Djeca kroz ova iskustva uče o sebi, postaju samostalniji, razvijaju kreativnost, ostvaruju nova poznanstva i proširuju vidike.


Pročitajte više: Nikolina Paić Pašić zgrabila priliku i razvila vlastitu turističku agenciju


Više o našoj ponudi možete vidjeti na našim stranicama Farus travel.

Sve WiA članice imaju popust za rezervacije izvršene do 1. svibnja. Isto tako, postoji mogućnost obročnog plaćanja.

S obzirom na situaciju COVID, ako putovanje ne bude moguće vršimo povrat uplaćenog novca.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -