Iskoristite ljeto za bolju promociju svog brenda

Vrijeme je ljeta i poslovne aktivnosti se počinje usporavati. Sunce sja, nebo je plavo, vrijeme je toplo i svi smo fokusirani na stvari izvan posla. Dugi vikendi, izleti na plažu, opuštajući odmor i sjedenje uz bazen omiljene su aktivnosti.

No, što je s vašim poslovanjem? Kako iskoristiti sunce, more i povećati vidljivost vašeg brenda?

Ponuditi promotivne proizvode ljeti je jednostavno zbog toga što su ljudi aktivni i entuzijastični tijekom ovih mjeseci. Postoji nekoliko ljetnih promocija koje su isprobane, provjerene i efikasne. One funkcioniraju za sve vrste poduzeća, bez obzira na industriju i veličinu.
Svako poduzeće može iskoristit ljeto kao priliku za povećanjem vidljivosti, ali kao i priliku za privlačenje novih klijenata. Stoga, zašto ne izraditi promotivne proizvode koji se mogu koristiti prilikom opuštanja na suncu?

Povezano: Promotivni materijali za poduzetnike početnike

Naše preporuke su da su izaberete ljetne artikle koji najbolje odgovaraju vašem brendu i izradite promotivne artikle za promociju svoje tvrtke i poslovanja, a u tome vam može pomoći kreativni tim Buba-mare koji se bave upravo time.

Što se tiče pristupačnijih cijena artikala koji će se koristiti na plaži, možete birati između sunčanih naočala, vodootpornih torbica za zaštitu mobitela, novčanika i drugih sitnica. A kako ni jedno kupanje ne može proći bez lopta za napuhavanje one bi trebala biti „must have“ promo proizvod svake tvrtke.

Za nešto veće budžete odlična je ideja izraditi torbe za plažu s vašim logom te si stvoriti hodajući reklamu. Poigrajte se s materijalima, prugicama, točkicama i bojama te izradite svoju prepoznatljivu torbu za plažu.

Naravno, neizostavni artikl je ručnik za plažu. No, zašto da vaši klijenti koriste taj ručnik samo tjedan ili dva ako možete odabrati ručnik od mikrofibre te produžiti upotrebu na cijelu godinu.

Osim lopte, ručnika i naočala na plažu ne možemo bez vode. Stoga vam preporučamo da odaberete staklene boce za vodu. Osim što su ekološki prihvatljive možete birati različite boje i učiniti ih vizualno zanimljivim, ali i uočljivim.

Povezano: Platnene torbe s raznovrsnim motivima ekološki su proizvod kojeg obožavaju baš sve generacije

Odaberite i prilagodite promotivne artikle svojem brendu. Budite kreativni i drugačiji od drugih te gledajte na ljeto kao na još jednu poslovnu priliku.

Članak pripremljen u suradnji s Buba-mara.net

Foto: Buba-mara.net

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -