L’Oréal donirao gotovo 10.000 neophodnih higijenskih proizvoda građanima pogođenim potresom!

Potres koji je 22. ožujka snažno pogodio Zagreb te oštetio brojne kuće i zgrade mnogi neće tako lako zaboraviti. Među njima je i oko 400 Zagrepčana čiji domovi više nisu sigurni za život pa im je privremeni smještaj osiguran u Studentskom domu Cvjetno naselje. U želji da im pruži znak podrške i solidarnosti te olakša svakodnevicu, L’Oréal Adria im je donirao 10.000 osnovnih higijenskih proizvoda poput šampona, gelova za tuširanje, dezodoransa, krema za njegu i drugih.

Povezano:

Ovom gestom L’Oréal nastoji pomoći građanima koji su se našli u bezizlaznoj situaciji i ostali bez svojih domova. Generalna direktorica L’Oréala u Hrvatskoj, Vanya Panayotova, ovom je prigodom izjavila:

„Ponosni smo što smo u vrlo kratkom roku ovom gestom mogli pridonijeti olakšanju daljnje svakodnevice zagrebačkih obitelji najviše pogođenih potresom, ali i održavanju neophodne higijene koja je  prijeko potrebna u trenucima borbe protiv virusa. Zaista se nadamo da će se sve obitelji vrlo brzo vratiti svojim toplim domovima.“

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Izlet u Istri

Izlet u Istri: Koja mjesta ne smijete propustiti?

Ako dolazite u Istru preko Učke, osjećat ćete se kao da ste prošli neku vremensku kapsulu, a ne tunel. Kako izlazite...
- Advertisment -