Marc Cain stiže na Business Fashion Shopping Day!

Marc Cain prvi puta dolazi na Business Fashion Shopping Day u Zagreb. Njemački brend koji spaja estetiku i osjećaj za umjetnost s ležernošću, inovativnim razmišljanjem i ekskluzivnošću može se pohvaliti vodećom pozicijom na tržištu na području premium ženske odjeće.

Marc Cain osnovan je 1973. godine i od tada osigurava najvišu kvalitetu zahvaljujući spoju kreativnih umova i najmodernije tehnologije. Odjeća se radi u Njemačkoj, a prilikom izrade koriste se najfinije tkanine, najluksuznije pređe te nove metode proizvodnje odjeće poput 3D pletenja. Zahvaljujući tome, Marc Cain s ponosom nosi oznaku kvalitete “100% Made in Germany”. Samo materijali vrhunske kvalitete mogu postati dio asortimana Marca Caina.


Pročitajte više: The Core na Business Fashion Shopping Day u Zagrebu i Splitu dovodi premium brendove!


Kvaliteta i održivost

Jedinstveni dizajn pletiva, izvanredne grafike, blistave boje i visoka kvaliteta karakteristike su odjeće Marc Cain. Za blistave boje zaslužan je tehnološki postupak inkjet koji ne samo da daje boju, već čini da omiljeni komadi sjaje. Marc Cain ističe važnost razumijevanja odakle materijali dolaze i kako se dobivaju. Jedan od ciljeva kompanije je uskladiti visoke standarde dizajna i proizvodnje s održivim razvojem. To znači neprestanu potragu za inovativnim i ekološki prihvatljivim sirovinama.

marc-cain

Umjetnost izrade odjevnih predmeta nije samo u dizajnu, već i u odabiru najboljih materijala i stvaranju mode koju žene cijene i vole već četiri desetljeća. Marc Cain stvara komade koji žene prate u svakodnevnom životu. Njihov dizajn je izjava ljubavi prema ženi koja živi ovdje i sada, samopouzdana je, otvorena i znatiželjna. Izražava se kroz odjeću koja je poput nje ženstvena i prirodna. Marc Cain kolekcije jednako su svestrane kao i žene koje ih nose.


Pročitajte više: Nova Seventy Venezia kolekcija donosi prozračnost i eleganciju na Business Fashion Shopping Day!


Ženstvenost, razigranost i optimizam

Posebnost Marc Cain odjeće čini interakcija različitih materijala i silueta, koje su živahne, izražajne i nekomplicirane. Kolekciju za proljeće i ljeto čine zanimljive teme kao što su Spring Fever, Pop Up Jungle, Bali Beats, African Wonderland i Bali Breeze. Svaka od njih obiluje ženstvenim komadima koje karakteriziraju lakoća i optimizam.

Na Business Fashion Shopping Dayu vas očekuju raznobojni printovi, ručno oslikani cvjetni detalji, boje okupane suncem i visokokvalitetne mješavine materijala. Lagani i prozračni komadi u bijeloj boji bit će savršeni za ljetni business look, a nježne pastelne boje idealni su vjesnici proljeća. Razigranost i optimizam izvrsno oslikava tema inspirirana Afrikom, koju karakteriziraju tople boje i veseli printovi. Sve zaokružuju pažljivo odabrani dodaci izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji jamče postojanost i izdržljivost. Ne propustite jedinstvenu priliku da se upoznate s brandom koji jamči kvalitetu već više od 40 godina.


Prijavite se na jedinstveni modno-poslovni event u Hrvatskoj “Business Fashion Shopping Day” koji će se održati 8.5. u Splitu i 15.5. u Zagrebu.


Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -