Jedna gošća ljetnog partija u Splitu imat će priliku voziti novu Mazdu CX-30!

Mazda CX-30 Mazdin je najnoviji i trenutno najpopularniji model: automobil lijep poput coupea, a odvažan poput SUV-a. Dovoljno malen za vožnju gradskim ulicama, no još uvijek dovoljno velik za bijeg u nepoznato čime čini apsolutno savršenu mjeru.

Unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama nove Mazde CX-30, njezina kabina može smjestiti sve putnike u opuštenom i udobnom okruženju čak i tijekom iznimno dugih putovanja, dok je prostor za prtljagu posve praktičan i nudi velik utovarni prostor koji može zadovoljiti potrebe bilo kojeg životnog stila.

Mazda CX-30 već na prvu osvaja prepoznatljivim Mazdinim Kodo-dizajnom, a poželjet ćete ju još više kada sjednete unutra i shvatite da je sve podređeno vozaču. Jer Jinba-Ittai – osjećaj da je vozilo produžetak vozačeva tijela kojim precizno upravlja bez svjesnog razmišljanja – ostaje Mazdin krajnji cilj u razvoju svakog novog modela. Njenu sigurnost potvrđuje i maksimalna ocjena od pet zvjezdica na zadnjem testiranju sigurnosti  Euro NCAP-a.

Mazda CX-30

Već od početnog paketa opreme Mazda CX-30 nudi sve što možete zamisliti: 16“ aluminijske naplatke, LED prednja svjetla, senzore za kišu i svjetlo, navigaciju, stražnje parkirne senzore, head-up zaslon s projekcijom na vjetrobransko staklo, hrpu sigurnosnih sustava i još mnogo toga. Mazda CX-30 u ponudi je s tri benzinska motora od 122, 150 i 186 KS, a ako uzmete paket Plus možete se igrati dodavanjem opcionalnih paketa Style, Sound, Safety i Luxury.


Pročitajte još: Trebate li odabrati dugoročni najam ili leasing automobila?


Svaka Mazda dolazi s tvorničkom garancijom od 3 godine + 2 godine produljenog jamstva, a za dodatnu sigurnost moguće je nadoplatiti još dvije godine čime dobivate ukupno 7 godina garancije. Cijena Mazde CX-30 kreće od 168.125 kuna, a kod Mazdinih partnera možete provjeriti i posebne uvjete financiranja.

Ovom prigodom Mazda i njezin ovlašteni partner automobila odlučili su jedni sretnicu nagraditi vikend vožnjom s Mazdom CX-30.


Split 11.6.2021: Ljetni party powered by Somersby


Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u bankarstvu 2023

Kako je digitalizacija otvorila nova vrata ženama doznale smo na Konferenciji...

Iako žene čine većinu zaposlenih u bankarstvu, manjina ih je na visokim pozicijama. Proizvodi i usluge banaka rijetko su im prilagođeni,...
- Advertisment -