Trebate li odabrati dugoročni najam ili leasing automobila?

Dugoročni najam, iako mnogi misle suprotno, namijenjen je i za pravne i fizičke osobe, a u posljednje vrijeme zbog brojnih prednosti bilježi sve veću popularnost. Razmišljate li o ovoj vrsti najma dobro je znati kako svako vozilo ima osnovno osiguranje čiji trošak snosi rent-a-car tvrtka, baš kao i brigu o registraciji, održavanju vozila, zamijeni guma i kvarovima na vozilu.

Povezano:

Što je dugoročni najam?

Dugoročni je najam vrlo praktično rješenje posebice zbog toga što niste ugovorno vezani na određeno razdoblje, već samo financirate broj dana korištenja vozila.

Ovom opcijom možete voziti ekonomično što znači da vozila možete mijenjati u skladu sa svojim potrebama – odaberite manje vozilo za gradsku vožnju, dok u mjesecima u kojima češće putujete ili pak putujete s više osoba zamijenite svoje vozilo za veće. Tako u CARWIZ rent a caru model vozila se doslovno mijenja s vašim potrebama.

Za razliku od leasinga, kod dugoročnog najma ne postoji potreba za dodatnim kapitalom ili financijskim odobrenjem čime je odluka o najmu elegantnije rješenje od kupovine vozila ili leasinga.

Posjetite www.carwiz.hr/poslovna-ponuda, nazovite naš odjel prodaje na broj +385 1 4094 451 ili pak pošaljite svoj upit na [email protected] i saznajte sve o ponudi kreiranoj prema vlastitim potrebama.

Sve WIA članica imaju 20% popusta u CARWIZ rent-a-car.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Zar nije jeftinije u UniRent-u, Menadzer rent a car, Budget rent a car iznajmiti auto nego da se placa vozac,auto i odrzavanje.Bilo bi vise para za socijalne slucajeve.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -