Je li Meghan Markle najomraženija osoba na svijetu?

Prije više od tjedan dana svijet je obišla vijest da princ se Harry i Meghan Markle povlače iz kraljevske obitelji te žele postati financijski neovisni. Drugim riječima, više neće biti dio kraljevskih protokola niti će živjeti samo u Engleskoj. Međutim, ono što nas je zaprepastilo je količina mrženje upućena Meghan Markle koja “natjerala” supruga da napusti plemićku dužnost.

Povezano:

Zašto je odluka o samostalnosti toliko skandalozna?

Već dugo joj mnogi spočitavaju je njezina želja za slavom, pohlepa, manipulativnost, razmaženost, licemjerje i slično nemaju granice, a i da je to jedan od razloga zašto se udala za člana kraljevske obitelji. Vrhunac njezinog “zločina” dogodio se senzacionalnom odlukom objavljenom prošli tjedan da će ona i njezin suprug, vojvoda od Sussexa, napustiti članove kraljevske obitelji te svoje vrijeme koristiti za boravke između Sjeverne Amerike i Velike Britanije. Također važna odluka je da žele biti financijski neovisni.

Međutim, donesena odluka nije mogla proći bez brojnih komentara koji su bili više nego kritični. Mržnja nije bila upućena prema članu kraljevske obitelji, Harryju, koji je odstupio nego prema njegovoj supruzi. Stvaranje samostalnog života za jedan bračni par skandaloznije je od porasta tenzija između Irana i SAD-a. Manju osudu je dobio kraljičin sin princ Andrew optužen da je imao seks sa 17-godišnjom djevojkom i da je blizak suradnik osuđenog seksualnog prijestupnika. Princ Andrew je manja prijetnja britanskoj monarhiji nego Meghan Markle i Harry koji žele pobjeći od medija i nametnutih pravila te stvoriti vlastiti život.

Zamjeraju li joj to što ne želi živjeti prema tuđim pravilima?

Udajom za vojvodu do Sussexa, Meghan je prihvatila pravila koja je donijela kraljevska obitelj i protokoli. I mnogi tvrde da je to cijena koju je morala platiti jer ne mora zarađivati odlaskom na posao, kao ostali ljudi.

No, oni su odlučili da ipak ne žele živjeti na takav način nego žele financijsku samostalnost, dakle više neće živjeti od poreza državljana Velike Britanije. Zašto bi to ikome trebalo smetati?

Isto tako, sama kraljica Elizabeta prihvatila je odluku mladog bračnog para da žive odvojeno od kraljevskog protokola.

Isto tako, zašto je mržnja usmjerena prema ženi? Zašto ne razmišljati o tome da je možda i sam Harry očajnički želio izaći iz kraljevskog života i započeti iznova kad ga možemo protumačiti kao potpuno nemoćnog muškarca kojeg kontrolira Meghan?

Međutim, vjerojatno je odluka donesena na vrlo jednostavan način; žele ono što je najbolje za njihovu obitelj i smatraju da je to ovaj potez.

Foto: Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

skijanje u Bosni i Hercegovini

Savršena zimska destinacija nam je u susjedstvu: ove zime odite na...

Ako ste u potrazi za uzbudljivim snježnim vikendom ili jednostavno tražite bijeg iz grada, ljepote bosanskohercegovačkih planina i skijanje u Bosni...
- Advertisment -