Stil Kate Middleton u uredu

Kraljevska beba je tu, a ponosna mama je u centru pažnje cijelog svijeta. Sudeći po brojnim blogovima posvećenim stilu Kate Middleton i stilu njene sestre Pippe Middleton, čini se da njihove odjevne kombinacije privlače više pažnje od svih poznatih osoba. Mi nismo stručnjaci za svijet poznatih ali ovako “googlajući”, nismo pronašli stranicu posvećenu odijevanju Jennifer Lopez, na primjer.  Pippu su na početku novinari pratili na svakom koraku, dok je Kate očito konstantno interesantna.

Stil Kate Middleton nije potrebno prilagođavati za ured

Do sada smo stilove poznatih samo uzimali kao inspiraciju i modificirali za uredsko okruženje. U slučaju stila Kate MIddleton možemo napraviti čisti “copy-paste” :-). S obzirom na njenu poziciju, poštuje strogi dress code koji odgovara i najkonzervativnijim uredskim okruženjima. Stil Kate Middleton se ne temelji na najluksuznijim brandovima, iako pripada kraljevskoj obitelji, već često nosi odjeću koja je pristupačna većini žena.

Zahvaljujući sestrama Middleton, čarape u boji kože su ponovno u modi tako da se ne trebate brinuti ako vaš uredski dress code to zahtijeva čak i u ovo ljetno vrijeme.

Ovu žutu haljinu Kate je nosila prošle godine na turneji po Salomonskim otocima. Kroj i boja su savršeni za ured ljeti, osobito nakon povratka s godišnjeg odmora kada će odlično izgledati sa preplanulim tenom. Ne može se reći da je haljina bez rukava, ako konzervativno uredsko okruženje zahtijeva rukave i ostatak potpuno odgovara uredskom okruženju.

 

Stil Kate Middleton u uredu
Jaeger summer shirt dress, 1.570 HRK / Chinese Laundry , 400 HRK / Real leather purse, 1.140 HRK / Seashell bracelet, 250 HRK

 

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više