U samoborskom laboratoriju mijenja se tržište deterdženata i omekšivača

Iz malog samoborskog laboratorija mama i kćer iz Melli Aromatice mijenjaju tržište deterdženata i omekšivača za odjeću! Sa svojim jedinstvenim formulacijama baziranima u potpunosti na biljnim sastojcima, postavljaju novi standard EKO proizvoda. 

Prirodni sapuni od gline

Vesna i Ivana djeluju iz svog samoborskog SPA shopa gdje ručno kreiraju i Natureli, liniju prirodne kozmetike za njegu svake kože. Vesnina ljubav prema kozmetici javila se nakon radionica aromaterapije te je ubrzo nakon toga postala licencirani aromaterapeut i krenula pripravljati prirodne sapune od gline iz svog podruma. 

Biorazgradiva linija deterdženta i omekšivača na bazi kokosa i maslinovog ulja bila je u nastajanju 4 godine. Inspiracija je došla tijekom Ivanine trudnoće i želje za 100% baby friendly proizvodima.


Pročitajte više: U Hrvatskoj je pranje rublja još uvijek ženina dužnost


Prva prirodna linija omekšivača u Hrvatskoj

Kao izvorno skincare brand, htjele su proizvode koji s punim povjerenjem mogu koristiti mame za robicu svoje djece kao i svi s osjetljivom kožom i alergijama. Prve su u Hrvatskoj kreirale prirodnu liniju omekšivača te tako na tržištu ponudile domaću alternativu konvencionalnim proizvodima za pranje rublja. 

Savršen je par deterdžentu, kako ni oni s najosjetljivijom kožom ne bi morali propustiti koristi visokokvalitetnog omekšivača na njihovu odjeću. Sve velike promjene započinju malim koracima!


Pročitajte više: Kako sama napraviti prirodnu kozmetiku za svoj tip kože?


Naglasak na prirodnom i održivom

U svemu što rade naglasak je na prirodnom i održivom – kozmetičke ambalaže su od stakla, a EKO linija je od 100% reciklirajuće ambalaže. Sastojci koje koriste isključivo su biljnog porijekla, bez umjetnih parfema i konzervansa, a formulacije kreirane tako da svaki proizvod isporuči najbolje od botaničkog svijeta.

Melli Aromatica proizvodi dočekat će i posjetiteljice petog po redu Health & Wellness Day eventa, koji će se održati 30. travnja u Termama Sveti Martin. Prijaviti se možete do 28. travnja, a sve informacije dostupne su ovdje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -