Domaće je najljepše: Obilježite mjesec hrvatskih brendova u BIPI!

Od 1. do 30. lipnja obilježava se mjesec hrvatskih brendova uz akciju “domaće je najljepše, u kojoj će BIPA svojim kupcima ponuditi više od 1.000 vrhunskih proizvoda za ljepotu, njegu i kućanstvo hrvatske proizvodnje od preko 45 domaćih brendova.

Akcija predstavlja nastavak dugoročnog razvoja asortimana BIPE u suradnji s domaćim dobavljačima sa željom da svojim kupcima ponudi najveći izbor proizvoda najboljih hrvatskih proizvođača te podrži i potiče domaću proizvodnju i gospodarstvo.


Pročitajte još: Gloria Volarić Galić svojom pričom o izradi prirodne kozmetike će vas inspirirati na nove proljetne izazove!


“Domaće je najljepše” samo je jedna u nizu akcija koje BIPA pokreće kako bi to i ostvarila, a u njoj će uz kupnju hrvatskih proizvoda dodatno nagraditi kupce s 1 dodatnom kunom na BIPACard ili BCdigital kartici za svakih ostvarenih 50 kuna kupnje.

mjesec hrvatskih brendova

Ekskluzivne ponude najkvalitetnijih i provjerenih hrvatskih brendova čekaju na podršku kupnjom, jer domaće je ipak najljepše!


Pročitajte još: Lana Jurčević: Iz mog LA PIEL-a stoje veliki trud, znoj, krv i suze!


„Težnja da ponudimo nešto novo i drugačije na tržištu, a istovremeno podržimo male hrvatske poduzetnike doprinijela je ostvarenju suradnji i osmišljavanju linija dostupnih samo na policama BIPE. Dugoročno smo posvećeni stvaranju jedinstvenog asortimana s domaćim partnerima kako bi kupcima BIPE mogli ponuditi ekskluzivu ponudu proizvoda za ljepotu, njegu i kućanstvo”, izjavila je Saška Hitner, rukovoditeljica nabave u BIPI.

Osim podrške domaćim proizvođačima BIPA će tijekom lipnja svim navijačima osigurati i široku ponudu navijačkog asortimana kako bi podržali naše nogometaše na Europskom nogometnom prvenstvu. Stoga ne propustite mjesec hrvatskih brendova u BIPI!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

elegantna haljina

Elegantna haljina može se nositi na više od jednog načina –...

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam...
- Advertisment -