Domaće je najljepše: Obilježite mjesec hrvatskih brendova u BIPI!

Od 1. do 30. lipnja obilježava se mjesec hrvatskih brendova uz akciju “domaće je najljepše, u kojoj će BIPA svojim kupcima ponuditi više od 1.000 vrhunskih proizvoda za ljepotu, njegu i kućanstvo hrvatske proizvodnje od preko 45 domaćih brendova.

Akcija predstavlja nastavak dugoročnog razvoja asortimana BIPE u suradnji s domaćim dobavljačima sa željom da svojim kupcima ponudi najveći izbor proizvoda najboljih hrvatskih proizvođača te podrži i potiče domaću proizvodnju i gospodarstvo.


Pročitajte još: Gloria Volarić Galić svojom pričom o izradi prirodne kozmetike će vas inspirirati na nove proljetne izazove!


“Domaće je najljepše” samo je jedna u nizu akcija koje BIPA pokreće kako bi to i ostvarila, a u njoj će uz kupnju hrvatskih proizvoda dodatno nagraditi kupce s 1 dodatnom kunom na BIPACard ili BCdigital kartici za svakih ostvarenih 50 kuna kupnje.

mjesec hrvatskih brendova

Ekskluzivne ponude najkvalitetnijih i provjerenih hrvatskih brendova čekaju na podršku kupnjom, jer domaće je ipak najljepše!


Pročitajte još: Lana Jurčević: Iz mog LA PIEL-a stoje veliki trud, znoj, krv i suze!


„Težnja da ponudimo nešto novo i drugačije na tržištu, a istovremeno podržimo male hrvatske poduzetnike doprinijela je ostvarenju suradnji i osmišljavanju linija dostupnih samo na policama BIPE. Dugoročno smo posvećeni stvaranju jedinstvenog asortimana s domaćim partnerima kako bi kupcima BIPE mogli ponuditi ekskluzivu ponudu proizvoda za ljepotu, njegu i kućanstvo”, izjavila je Saška Hitner, rukovoditeljica nabave u BIPI.

Osim podrške domaćim proizvođačima BIPA će tijekom lipnja svim navijačima osigurati i široku ponudu navijačkog asortimana kako bi podržali naše nogometaše na Europskom nogometnom prvenstvu. Stoga ne propustite mjesec hrvatskih brendova u BIPI!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -