Ove 3 stranice će stilizirati sve vaše gadgete!

Maskice za mobitele, maskice i futrole za tablete, torbice za kutiju slušalica, narukvice i remenje za pametne satove… Jednobojno, šareno, bez ili sa šljokicama, s crtežima, silikonsko, plastično… Svi naši tehnološki prijatelji imaju i prigodna ruha. Modni dodaci za mobitele i preostale tehnološke uređaje pravi su hit i njih je popriličan broj vrsta. Ponekad ih kupimo iz praktičnih razloga jer želimo zaštiti uređaj koji smo puno platili. Nerijetko ih odaberemo iz estetskih razloga jer nas osvoji boja ili motiv naše omiljene serije ili filma.


Pročitajte više: Ovih 5 stvari se stilistice drže kad kupuju na sezonskim sniženjima


Zapitajte se ovih pet pitanja!

Kako bi obavili brzu i efikasnu kupnju, zapitajte se ova pet jednostavna pitanja:  

„Koliko često koristim mobitel?“,

„Koliko mi je važan dizajn mobitela i maskice?“,

„Je li alternativa novčaniku za mene?“,

„Koliki stupanj zaštite želim?“ i

„Koliko želim potrošiti?“.

Nakon toga možete krenuti u kupovinu.


Pročitajte više: Maramice koje rješavaju problem nečistoća na mobitelima i tabletima


Izbor je šarolik

Fizičke trgovine nude mali izbor modnih dodataka za tehnološke uređaje. Ti su modni dodaci većinom generički i jednostavnog dizajna. Online trgovine izvor su raznih i zanimljivih modnih dodataka. Također, možete vidjeti recenzije kupljenih proizvoda, što je uvijek dodatna prednost.

Želite kupiti novu maskicu za mobitel ili ste stari mobitel zamijenili novim modelom pa vam je potrebna nova maskica? Posjetite popularnu stranicu Casetify koja nudi veliki izbor. Osim redovne ponude maskica, postoji opcija personalizacije maskica. Uz nekoliko poteza miša, možete izraditi maskicu iz vaših snova.

modni dodaci za tehnološke uređaje 1

Stranica Etsy može vas opskrbiti modnim dodacima za svaki tehnološki uređaj. Mogu se naći modni dodaci za vaš mobitel, tablet, e-čitač, pametni sat, laptop itd. To uključuje razne maskice, futrole, torbe, remenje, narukvice i sl. Ovo je stranica za one koje žele kreativni i jedinstveni dizajn te podržati samostalne umjetnike i njihova mala poduzeća.

modni dodaci za tehnološke uređaje 3

Slično stranici Etsy, Society6 ima šaroliku ponudu zanimljivog dizajna za razne modne dodatke za tehnološke uređaje. Također, sve dizajne izradili su nezavisni umjetnici pa kupovinom podržavate njihovu umjetnost. Ova je stranica najbolje mjesto ako želite koordinirati dizajn raznih modnih dodataka. Odaberete jedan dizajn koji vam se sviđa i kupite npr. maskicu za mobitel i torbu za tablet s njim.

modni dodaci za tehnološke uređaje 4

Foto: Canva/ Casetify/ Etsy/ Society6

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

frizure za vjenčanja

Frizure za vjenčanja koje su trendi u ovoj sezoni, pogledajte što...

Sezona je vjenčanja i većina mladenki ovih dana traži inspiraciju za nezaboravan styling frizure koji će ispuniti sva njezina očekivanja i...
- Advertisment -