Kad svijet postane siv, a odjeća se učini dosadnom, inspiraciju potražite kod modnih savjetnica!

Jeste li se ikad osjećali kao da nemate što obući, a stojite ispred prepunog ormara? Jeste li duboko uvjereni da pored svega što imate stalno nosite iste stvari i izgledate isto? Dolazite li doma punih vrećica nove odjeće, a ipak drugo jutro ništa ne možete iskombinirati? Najradije bi sve sastanke odrađivali preko zooma da ne morate voditi brigu oko toga što ćete obući…

Odgovore na sve navedeno i više krije Svarun World.

Savjetovanje na području mode i stila

Svarun World je tvrtka koja se bavi savjetovanjem na području mode i stila.

Bilo da se radi o poslovnom ili svakodnevnom odijevanju, garderobi za putovanje ili kongres, vjenčanje ili planinarenje, kod nas ćete uvijek dobiti savjet primjeren upravo vama i vašoj osobnosti.

Svako naše druženje počinje upoznavanjem i razgovorom o Vama i stvarima koje želite promijeniti, nadopuniti ili izbaciti iz svog života. Tokom tog prvog razgovora vrlo ćemo lako zaključiti razumijemo li se i kako za vas najbolje nastaviti suradnju.


Pročitajte više: Koje vrste poslovnog stila postoje i kako odjeću prilagoditi radnom mjestu?


Četiri osnovne usluge

Postoji nekoliko osnovnih usluga koje pružamo, i mada su sve usko povezane, možemo ih podijeliti na četiri osnovne.

Organizacija ormara, personalizirani shopping, konzalting i mentoring su usluge kojima pokrivamo baš sve što bi vam moglo trebati na području odijevanja.

Ako želite započeti svoju capsule kolekciju ili nadopuniti već postojeću, ili možda osjećate potrebu za potpunom promjenom stila, od boja koje nosite, preko modela do frizure?

Upravo mi nudimo stručno vodstvo i savjetovanje, na vama je samo da pitate.

Autrica: Anera Banovec, mag.ing.techn.text, Svarun World

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

My Sensees

Hrvatska IT tvrtka osmislila uređaj za praćenje kvalitete zraka, a dostupan...

Zagađeni zrak je 'nevidljivi ubojica' te predstavlja jedan od najvećih javnozdravstvenih rizika diljem svijeta. Prema rezultatima istraživanja Svjetske zdravstvene organizacije prisutnost...
- Advertisment -