Sofisticirana, moderna i kvalitetna – sinonimi su za Monu koja dolazi na Business Fashion Shopping Day!

Kako najbolje opisati klasične mode komade? Sofisticirani, vječno moderni i kvalitetni, upravo takva je Mona, brand odjeće koji dolazi na Business Fashion Shopping Day u Zagrebu 15. svibnja. Njihovi modni komad oduševit će svakog zaljubljenika u modu.


Pročitajte više: Varteks odjeća sinonim je za kvalitetu i pomaknutu klasiku, a dolazi na Business Fashion Shopping Day!


Zašto je Mona brand čije komade morate imati?

Mona brand

Od svog nastanka 1989. pa sve do danas, Mona brand je imala jedinstvenu viziju pružiti svojim kupcima mogućnost kvalitetnog i modernog odijevanja u skladu s vodećim svjetskim trendovima. Njihovi modni komadi će vam omogućiti da izgledate trendovski, ali i da te iste komade nosite godinama kasnije jer svi odišu klasikom i sofisticiranošću.

Novom kolekcijom dominiraju plava i zelena boja koje će podići svaku vašu kombinaciju, ali i s kojom ćete biti zapaženi. Tako ćete pronaći maksi suknje A kroja, ali haljine i topove u boji koja simbolozira more i u boji koja simbolizira proljeće. Isto tako, moći ćete pronaći komade u raznim uzrocima.

S obzirom na to da je na modnoj sceni već nekoliko desetljeća, Mona je izgradila i kultni status s nekim modnim komadima. Poseban kultni status imaju Monine kožne jakne za čije bestsellere postoje liste čekanja.


Pročitajte više: Poche, brend inspiriran francuskim načinom života, stiže na Business Fashion Shopping Day!


Isto tako, Mona se isprofilirala kao omiljeni brand mnogih domaćih i regionalnih influencerica pa ih tako nose Marijana Batinić, Severina, Dora Predojević, Lidija Lešić, Tamara Kalinić i mnoge druge djevojke koje su ljubitelji branda.


Prijavite se na jedinstveni modno-poslovni event u Hrvatskoj “Business Fashion Shopping Day” koji će se održati 15.5. u Zagrebu.


Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -