Ovaj namještaj za dječje sobe oduševit će i djecu i vas!

Kao što svi znamo, djeca vole šarenilo i vesele boje. San svakog djeteta je sobica puna igračaka i šarenila, da se osjećaju kao u bajci. Ako vam fali inspiracije za uređenje i potreban vam je namještaj za dječje sobe ovdje smo da podijelimo s vama savjete koji će sobu vašeg djeteta pretvoriti u njegovo omiljeno mjesto, a odličan, predivan i kvalitetan namještaj koji će vam dugo trajati možete pronaći na stranici Happy Kids!

Dodajte omiljene motive iz djetetove mašte

Prilikom uređivanja sobe svog djeteta, razmislite o stvarima koje najviše voli. To može biti njihov omiljeni crtani film, policijski motivi želi biti policajac ili životinjski motivi ako je najveći obožavatelj životinja.

namještaj za dječje sobe

Koja djevojčica ne voli vile? Veliki plus kod ove sobe je što možete kupiti cijelu sobu odjednom, bez previše komplikacija – krevet, dva ormara, noćni ormarić i kutiju za igračke!

namještaj za dječje sobe
namještaj za dječje sobe

I ako vam nije potrebna cijela potpuno nova soba, možete kupiti samo dio namještaja koji će uvelike podići izgled dječje sobe, makar ga kombinirali s najobičnijim namještajem. Krevet, ormar, noćni ormarić ili crtež na zidu – dajte mašti na volju! Izbor je ogroman.

namještaj za dječje sobe

Ako imate problem s djetetom koje ne želi spavati samo u svojoj sobi, njegov omiljeni superheroj čuvati će ga preko noći.

namještaj za dječje sobe
namještaj za dječje sobe

Pročitajte više: Kako funkcionalno i lijepo urediti dječju sobu – mjesto za stvaranje brojnih uspomena?


Krevet na kat s čak tri ležaja: Spojite ugodno s korisnim!

Ako imate dvoje, ili čak troje djece koja dijele sobu, za vas je najpraktičnija stvar krevet na kat s tri ležaja. I ako vam je treći ležaj višak, vaše dijete biti će sretno jer će kod njega moći doći prespavati prijatelj ili prijateljica. Zauzima malo mjesta, a treći ležaj možete spremiti kao ladicu. Na taj način, uštedit ćete velik dio prostora sobe!

namještaj za dječje sobe

Ovaj krevet dolazi u čak 5 boja, tako da se nećete morati brinuti oko uklapanja uz ostatak namještaja, ako ga već imate. Ograda vam garantira sigurnost djeteta prilikom spavanja, stoga ćete moći mirno zaspati. Uz mnoge funkcije koje nudi, podnice i madrac dobit ćete gratis. Nije li ovo fantastična ponuda?

namještaj za dječje sobe

Ista je stvar s ovim krevetom, zaštita je osigurana, a savršenu boju ćete moći pronaći vrlo lako!

Uredite kutak sobe za igranje

Izdvojite dio sobe samo za igru. U taj dijelić sobe ne trebate dodavati nikakav namještaj, dijete vjerojatno želi što više prostora za igru. Možete mu na pod staviti dječji tepih sa zanimljivim motivima te na njega staviti mnogo igračaka! Ako dijete ima svoj kut za igranje, veća je vjerojatnost da će igračke i ostati tamo, umjesto po cijeloj sobi.


Pročitajte više: Pronađite inspiraciju u ovim idejama za blagdansko uređenje doma!


Obradujte mališane auto-krevetom

U današnjem vremenu, roditelji svojem mališanu vrlo lako mogu ostvariti san. Možemo reći da je za to dovoljan samo auto-krevet. Biti će vam mnogo lakše staviti dijete na spavanje, a razloga za hir neće biti zbog osjećaja posebnosti, udobnosti i neobičnosti koju nudi ova vrsta kreveta, a uređenje dječjih soba odmah će vam postati puno lakši posao. Trkaći, policijski, rozi, s imenom djeteta – Happy Kids nudi gotovo sve što možete zamisliti.

namještaj za dječje sobe
namještaj za dječje sobe
namještaj za dječje sobe

Pripremljeno u suradnji s webshopom Happy Kids

FOTO: Happy Kids

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -