6 Netflixovih serija za ambiciozne žene

Ako koristite Netflix, znate da je odabir serije za gledanje posao za sebe. Kako bismo vam uštedile vrijeme, sastavile smo popis naših omiljenih serijala koje bi svaka ambiciozna žena trebala pogledati. Pa kako bi rekli u Tutti Frutti Bandu – opusti se i uživaj!

Povezano:

Coisa Mais Linda (eng. Most Beautiful Thing/ Girls From Ipanema)

Ovu sam seriju otkrila prošle godine i apsolutno sam se zaljubila u nju! Iskreno ne znam što mi se više sviđa – estetika svakog kadra ili radnja! Moj je apsolutni favorit i preporučila bih je svakome! Ova brazilska serija bavi se izazovima i stereotipima s kojima su se susretale žene tijekom kasnih pedesetih godina prošlog stoljeća u Rio De Janeiru. Prati nekoliko radnji, četiri su protagonistice i vjerujte – nećete znati koja vam je zanimljivija!

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Ova Netflixova mini serija temelji se na istinitoj priči o Sarah Breedlove, također poznatoj kao Madam C. J. Walker. Sastoji se od četiri epizode i govori o ženi koja je svojim trudom podigla carstvo ljepote i postala prva afroamerička milijunašica. Garantiramo da nećete moći prestati gledati ovu priču o ženi koja je rušila stereotipe o rasi i rodu.

The Crown

The Crown je dramska serija utemeljena na vladavini kraljice Elizabete II. U dobi od tek 25 godina, nakon očeve smrti, kraljica Elizabeta II došla je na prijestolje. Serija vas vodi kroz priče o političkim rivalstvima i događajima iz druge polovice dvadesetog stoljeća. U njoj ćete definitivno pronaći brojne očaravajuće i inspirativne lekcije, pogotovo ako ste i same na nekoj rukovodećoj poziciji.

Workin’ Moms

Ovu seriju naprosto morate pogledati ako se i sami borite s pronalaskom savršenog balansa između obiteljskog i poslovnog života. Povratak na posao nakon porodiljnog, građenje karijere i briga o obitelji – to su sve teme koje obrađuje ova humoristična serija s kojom ćete se definitivno moći poistovjetiti!

Becoming

U redu, ovo možda nije baš serija, ali je sjajan pogled “iza kulisa” na promotivnu turneju Michelle Obame prilikom izdavanja njezine knjige. Pogled na njezin život, nade i lakoću kojom se povezuje s drugima nesumnjivo će vas ostaviti nadahnutima i motiviranima da ostvarite svoje snove!

Alias Grace

Ova istinita i kriminalistička dramska mini-serija o mladoj irskoj imigrantici osuđenoj za ubojstvo poslodavca držat će vas u neizvjesnosti do posljednje minute. Nećemo puno pisati da ne bismo puno i otkrile, ali pripremite se za gledanje serije u jednom dahu!

Koje su vaše omiljene Netflix serije?

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -