Otkrijte novo uređeni Varteks u srcu Zagreba

Proljeće je pred vratima, a s dolaskom toplijih dana vrijeme je za laganiju odjeću. Unesite boju u svoju garderobu uz Varteksovu kolekciju proljeće/ljeto 2022, dostupnu u novouređenom prostoru na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Novo ruho starog klasika

Varteks je ponovno otvorio svoja vrata svojim vjernim kupcima. Novouređeni prostor od subote je otvoren za sve. Smjestivši se u centru Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, nalazi se na prvom katu zgrade Varteks, u robnoj kući Muller. Stogodišnja tradicija ovog brenda pokazatelj je njegove izvrsnosti. Omiljeno mjesto mnogih vjernih Varteksovih kupaca renovirano je kako bi svi modni znalci imali još ugodniji ambijent za vrhunski shopping. Prostire se na površini od 220 kvadratnih metara na prvom katu robne kuće Muller, na čijim će se vješalicama naći fantastični odjevni komadi iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2022.


Pročitajte više: Varteks kaputi za sezonu jesen/zima 2021./2022.


Neuobičajena interpretacija uobičajenog

U novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2022 Varteks i dalje ostaje vjeran svom modnom rukopisu, interpretaciji uobičajenih stvari na neuobičajeni način, ali sasvim nježno sa blagim twistovima, želeći pri tome dati mogućnost svojim kupcima da se izdvoje u masi.

Radno vrijeme prodajnog mjesta je svakog dana od 8 do 21 sat, te nedjeljom od 9 do 15 sati.

Foto: PR

Women in Adria članice ostvaruju 20% popusta pri kupnji.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -