Varteks – 10% popusta

Spoj modernog i vječne elegancije za osobe koje drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete.

Poznato je da su tradicija i veliko iskustvo prepoznatljivi sinonimi za Varteksovu odjeću, baš kao i kvalitetni krojevi i fine tkanine.

Za formalne ili druge posebne prigode važno je odabrati odjeću u kojoj ćete izgledati savršeno i osjećati se zadovoljno. Odabir kaputa, haljina, suknji, sakoa , hlača, bluza  iz Varteksove kolekcije siguran je i mudar izbor. Kao modne poslastice tijekom sezona dolaze limitirane kolekcije ekskluzivnih komada odjeće kao što su kaputi od alpake u kolekciji zima 2018./2019.

Kako bi odjeća bila još kvalitetnija, otpornija i udobnija, tkanine su oplemenjene različitim doradama. Poseban fokus Varteks je stavio i na dorade na vunenim tkaninama koristeći više gradacije vune, a što osigurava izrazitu udobnost prilikom nošenja.

Osim najfinijih tkanina, koje su stilom i bojama prilagođene trendovima sezone, pozornost je posvećena i različitim figurama ljudi, kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se muška odijela proizvode u tri odgovarajuća fita a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.

Prilagođavajući se potrebama tržišta i kupaca, kompanija Varteks, koja 2018. godine slavi 100 godina stvaranja mode, definirala je novi shop koncept poslovnica, a kupcima je odnedavno na raspolaganju i web shop u kojem brže mogu doći do željenih artikala.

WiA članice ostvaruju VIP popust od 10 % na ponudu svih artikala iz Varteksovih kolekcija (izuzev onih na popustu ili posebnim promocijama) i 10 posto popusta na ponudu VEĆ sniženih artikala. U trgovinama popust ostvarujete uz predočenje članske iskaznice, a za promo kod u web shopu javite se na [email protected].

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -