Varteks – 20% popusta

Spoj modernog i vječne elegancije za osobe koje drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete.

Poznato je da su tradicija i veliko iskustvo prepoznatljivi sinonimi za Varteksovu odjeću, baš kao i kvalitetni krojevi i fine tkanine.

Za formalne ili druge posebne prigode važno je odabrati odjeću u kojoj ćete izgledati savršeno i osjećati se zadovoljno. Odabir kaputa, haljina, suknji, sakoa , hlača, bluza  iz Varteksove kolekcije siguran je i mudar izbor. Kao modne poslastice tijekom sezona dolaze limitirane kolekcije ekskluzivnih komada odjeće kao što su kaputi od alpake u kolekciji zima 2018./2019.

Kako bi odjeća bila još kvalitetnija, otpornija i udobnija, tkanine su oplemenjene različitim doradama. Poseban fokus Varteks je stavio i na dorade na vunenim tkaninama koristeći više gradacije vune, a što osigurava izrazitu udobnost prilikom nošenja.

Osim najfinijih tkanina, koje su stilom i bojama prilagođene trendovima sezone, pozornost je posvećena i različitim figurama ljudi, kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se muška odijela proizvode u tri odgovarajuća fita a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.

Prilagođavajući se potrebama tržišta i kupaca, kompanija Varteks, koja 2018. godine slavi 100 godina stvaranja mode, definirala je novi shop koncept poslovnica, a kupcima je odnedavno na raspolaganju i web shop u kojem brže mogu doći do željenih artikala.

WiA članice ostvaruju VIP popust od 20 % na ponudu svih artikala iz Varteksovih kolekcija (izuzev onih na popustu ili posebnim promocijama). U trgovinama popust ostvarujete uz predočenje članske iskaznice, a za promo kod u web shopu javite se na [email protected]

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

mjere za srpanj

Objavljene su mjere za srpanj za mikropoduzetnike, uz neke izmjene!

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je nove potpore za očuvanje radnih mjesta za mikropoduzetnike, odnosno gospodarske djelatnosti koje zapošljavaju do 10...