Božićni pokloni za sve generacije!

Jeste li već počeli razmišljati o božićnim poklonima ili to ostavljate za zadnji tren? Kako biste si olakšali pokušajte ove godine poklone početi kupovati na vrijeme. Sjetite se samo kakav vas osjećaj obuzme kada nekoliko dana prije Božića još uvijek ne znate koji biste božićni poklon kome kupili. Trgovine su tada pretrpane ljudima koji besciljno lutaju i nemoguće je pronaći ono što tražite. Ako ne želite biti jedan od njih razmislite već sada kakve sitnice vole vaši najmiliji i počnite ih kupovati za čarapicu koja će se naći ispod bora s njihovim imenom.

Za najmlađe

Imate li mališane u obitelji sigurno znate da imaju i previše igračaka. Kako ne biste kupovali isto što i svi ostali budite maštoviti. Umjesto plastičnog automobila ili Lego kockica neka vaš božićni poklon bude nešto od čega sami mogu stvarati nove stvari. Pod bor im stavite primjerice glinamol ili plastelin koji će njihove ručice jedva dočekati oblikovati u likove iz mašte.

Povezano: Kreativne ideje koje možete isprobati sa svojim mališanima

Za tinejdžere

Od pripadnika ove dobne skupine većinom nije lako saznati što žele jer, ni oni sami nisu u to sigurni. Prisjetite li se sebe u tom razdoblju sigurno ste voljeli zapisivati svoje misli u dnevnik ili tajnu bilježnicu za koju roditelji nisu znali. Čak i ako niste, sada možda žalite za time jer bi to sigurno bilo zanimljivo štivo. Vrijeme je to velike kreativnosti i želje za izražavanjem. Zato neka poklon svojeglavom tinejdžeru bude blok u koji će zapisivati sve što ga muči ili pribor za crtanje kako biste potaknuli kreativnost.

božićni poklon

Za roditelje

Svejedno je putujete li kući u blagdansko vrijeme ili živite blizu roditelja, njima je sigurno najljepši božićni poklon vidjeti vas za obiteljskim stolom. Uz brojne svakodnevne obveze vjerojatno nemate previše vremena biti s njima. Zato, poklonite im nešto što možete raditi zajedno. Izaberite primjerice društvenu igru uz koju ćete moći provesti obiteljsku večer i zajedno se zabaviti. Neka se sjete kako je to bilo kada ste bili dijete.

Za starije ukućane

Oni nešto stariji članovi vaše obitelji sigurno će cijeniti praktičan božićni poklon. Tako će se bake i djedovi vjerojatno razveseliti kada odmotaju šareni papir u koji je zapakirana lijepa jutena vrećica za kupovinu ili možda kuharica s čijim će receptima moći dodatno zasladiti nedjeljni ručak. Ne zaboravite i njih uključiti u igranje društvene igre koju ste poklonili roditeljima.

Pripremljeno u suradnji s denova.hr.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -