Tko kaže da online konferencijama nedostaje zabave? Ovo je ispalo odlično

Online konferencije postale su svakodnevica gotovo svake tvrtke tijekom epidemije koronavirusa. No, kako su neke tvrtke uvidjele njihove pozitivne strane, odlučili su ih zadržati do daljnjeg. Iako im se često spotiče da su obično vrlo dosadne, kompanija Dell učinila je svoju online konferenciju vrlo zabavnom.

Povezano:

Naime, zaposlenici tvrtke koja se nalazi i u Hrvatskoj odlučili su pjevati kako bi njihova konferencija bila zabavnija. Odlučili su se za pjesmu “I’m still standing”, koju u originalnoj verziji izvodi Elton John, te tako zabaviti svoje poslovne partnere tijekom pauze. Imali su malu pomoć profesionalnog benda, ali vokalni dio izvode zaposlenici.

Svoju izvedbu nisu zadržali samo za sebe i svoje partnere nego su je podijelili i na LinkedInu pa i vi možete pogledati njihov nastup.

Regionalna direktorica marketinga Filipa Petrović otkrila je kako su došli na ovu ideju: “U nekoliko navrata smo na live eventima umjesto profesionalnih izvođača uspjeli nagovoriti naše zaposlenike da pripreme performance. Partnerima je to uvijek puno zabavnije i osobnije. Ovaj puta je ideja išla u istom smjeru samo je problem bio kako to izvesti u virtualnom okruženju. Video Dell team-a koji (pokušava) pjevati iz svojih domova uz malu stručnu pomoć Ante Gele i benda je krajnji rezultat koji je dobro nasmijao sve sudionike eventa.”

Idejna kreatorica ove zabavne pauze je partner marketing managerica Ana Jezidžić koja je osmislila nastup, ali i uspjela nagovoriti kolege da puste svoj glas.

Foto: Screenshut LinkedIn

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -