Microsoft Teams će vam pomoći održati biznis pod kontrolom u ovom kaosu, a do kraja godine je besplatan!

Novonastala situacija zbog širenja koronavirusa ima golem utjecaj na gospodarstvo, a posebno na poslovanje poduzetnika. Naravno, zdravlje zaposlenika je prioritet broj jedan, stoga su preporuke za rad od kuće prihvaćene, a kako bi posao tekao što bezbolnije tu vam može priskočiti Microsoft Teams te učiniti rad od kuće što produktivnijim.

Microsoft Teams i rad od kuće

Naš Women in Adria tim već dugo koristi Microsoft Teams, i to ne samo za rad od kuće. Bitno nam je pomogao u produktivnosti jer nema više potrebe za mailovima unutar tvrtke, a svi smo upućeni u zadatke koje svatko od nas mora obaviti.

Povezano:

Uz aplikaciju Microsoft Teams možete:

  • Dopisivati se i razgovarati s kolegama te delegirati zadatke
  • Dijeliti sadržaje svih Office programa – Word, Excel, PowerPoint
  • Stvarati sadržaj unutar Teamsa
  • Zakazivati sastanke i održavati videokonferencije
  • Dodavati različite aplikacije
Microsoft Teams rad od kuće

Najčešće se dopisujemo putem njihovog chata kako bismo se dogovorile oko zadataka. Zatim slijedi dodavanje raznih datoteka u različitim Office programima koji su nam svima potrebni. Jednostavno, Microsoft Teams objedinjuje sve što jednoj maloj tvrtki treba.

Velika prednost Microsoft Teamsa je što su svi naši projekti struktuirani. Na jednom mjestu je komunikacija vezana za projekt, Powerpoint prezentacije, Excell tablice, bilješke su u One Note koji se također može integrirati u Teams.

Povezano:

Naš partner A1 svojim korisnicima želi olakšati sitauciju s korona virusom te poslovnim korisnicima daruje besplatnih 20GB prometa na 7 dana po svim mobilnim linijama, a osim dodatnog prometa omogućit će im se besplatno korištenje video konferencijskog sustava Eyeson do 30. lipnja te im je u suradnji s Microsoftom osigurano i besplatno korištenje platforme za kolaboraciju i komunikaciju Microsoft Teams do kraja godine.

Microsoft Teams Office 365 daje vrhunsku produktivnost

Kad je Microsoft lasirao Teams, Skype for busienss je nepotreban jer su video pozivi integrirani u Teamsu. Preko Teamsa također možete upravljati i svojim kalendarom i dogovarati Skype pozive.

No, kako to obično biva, ponekad zbog količine posla nije jednostavno pospremiti svoj kućni ured, no upravo tu možete koristiti opciju Teamsovog Background blura (Zamagljivanje pozadine) kako biste mogli bezbrižno razmišljati o poslu kojeg morate dogovoriti, a ne o tome vidi li se nered u vašoj kući ili ne.

Zamagljena pozadina nova je značajka u ovom programu koja će izbaciti mogućnost ostavljanja neprofesionalnog dojma. Vrlo ju je lako uključiti, a to možete napraviti prije ili tijekom samog razgovora. Iako još uvijek nije dostupna baš na svim uređajima, ova opcija omogućit će vam stress-free razgovor pa ju svakako isprobajte!

Microsoft Teams nam omogućava da strukturiramo sve projekte na kojima radimo na jednom mjestu. Na istom mjestu je OneNote u kojem su kalkulacije, mailovi, bilješke vezane za taj projekt, ali i cijela naša komunikacija vezana za taj projekt.

Women in Adria članice ostvaruju posebne pogodnosti u A1, detalji na linku.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -