Proizvode OPG-a Matulić odsad možete naručiti i putem web shopa!

OPG Matulić s Pašmana je prije tjedan dana pokrenuo novu web shop platformu na kojoj od sada možete kupiti većinu njihovih proizvoda. Možete izabrati nešto za sebe u širokoj paleti prehrambenih ili kozmetičkih proizvoda.

Povezano:

Što nudi OPG Matulić web shop?

Od prehrambenih proizvoda svakako je najzanimljiviji Pašman Libre, balzamični ocat od smokve koji je 2018. godine dobio Superior taste award u Bruxellesu. Početkom ove godine aceto od smokve je također osvojio niz priznanja u Italiji na International taste awards, međunarodnoj manifestaciji na kojoj se biraju samo najbolji prehrambeni proizvodi. Može se koristiti u salatama, ali i u slasticama kao što su cheesecake, torte od jagoda ili čokoladni kolači.

opg matulić web shop
Pašman Libre

Pašmanero ljuti umaci su, također, jako zanimljiv dodatak jelima. Kombinirati ih možete s raznim gustim juhama, tjesteninom, rižotima i mesnim umacima. Od kozmetičkih proizvoda najprodavanija je krema od smilja Immortelle koja se koristi za suhu i zrelu kožu (sadrži smilje, maslinovo, bademovo i ulje koštice marelice) te Essentielle, hijaluronski serum za lice i područje oko očiju.

“Odlučili smo da je vrijeme za webshop kad smo vidjeli da nam je poslovanje otežano zbog situacije s koronom. Direktna prodaja u dućanu jedno vrijeme nije bila moguća pa smo se bacili na pripremu webshopa. Super je što na ovaj način do nas mogu doći stari kupci koji ove godine neće ići na ljetovanje na Pašman, ali i novi, koji su već čuli za naše proizvode, a nisu ih imali prilike probati. U planu nam je nastaviti s razvojem našeg brenda i uživati u kreiranju starih i nekih novih proizvoda”, otkrila je Ana Matulić.

Kupovinu možete obaviti putem Facebooka, Instagrama ili web stranice www.opgmatulic.com. Platiti se može pouzećem, kreditnom karticom ili putem PayPala. Ne zaboravite posjetiti njihovu stranicu www.opgmatulic.com, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Foto: Privatna arhiva, OPG Matulić web shop

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -