Paket osiguranja m-PODUZETNIK pomoći će vam u nepredviđenim situacijama!

Bez obzira na to jeste li vlasnik kafića, salona, prodavaonice ili nekog drugog biznisa, važno je da mislite na budućnost svog poslovanja. U poslovanju postoje mnoge nepredviđene situacije na koje, nažalost, ne možete utjecati i stoga je bitno na vrijeme ih preduhitriti.

Polica m-PODUZETNIK pokriva sljedeće grupe djelatnosti:

  • pravne i računovodstvene djelatnosti (npr. sudski tumači),
  • obrazovne djelatnosti (npr. škole stranih jezika),
  • sportske i rekreacijske djelatnosti,
  • računalno programiranje, savjetovanje i povezano,
  • njega i ljepota,
  • putničke agencije,
  • trgovina,
  • ugostiteljstvo,
  • djelatnosti članskih organizacija itd.

Povezano: Zašto je izmjena zakona o doprinosima nužna za poduzetništvo?

Putem police osiguranja m-PODUZETNIK možete osigurati mjesto obavljanja vaše djelatnosti. Tako možete zaštititi svoj uredski prostor, frizerski salon, fitness centar, prodavaonicu, kafić, restoran i drugo.

Zašto odabrati paket osiguranja m-PODUZETNIK ?

Paket m-PODUZETNIK štiti vrijednost vaše imovine osiguravajući da sve ono na čemu vrijedno radite ne nestane preko noći. Paketom su zaštićeni i vaši djelatnici od mogućih posljedica nesretnog slučaja putem financijske sigurnosti. Štiti se i vaš imovinski interes u slučaju štete nanesene trećim osobama iz vaše odgovornosti. m-PODUZETNIK tu je za vas i u slučaju gubitka dobiti. Pokriva fiksne troškove poslovanja u vrijeme prekida rada zbog požara i drugih rizika. U paketu se nalazi i usluga Mobi Express ORYX Asistencija koja osigurava uslugu osobnog preuzimanja mobitela od osiguranika na terenu u roku od 120 minuta, popravak fizičkog oštećenja zaslona mobitela u roku od 72 sata te dostavu osobno osiguraniku nakon popravka. Usluga je dostupna 0 – 24 sata svaki dan u godini, bilo gdje u Hrvatskoj.

Povezano: 3 grane prava koje bi svaki poduzetnik trebao poznavati

Možete birati između A i B paketa koji sadrže različita osnovna i dodatna pokrića. Želite li svoj paket osiguranja m-PODUZETNIK ugovoriti odmah, AGENT – OSIG JADRANKA IVANDA d.o.o. ekskluzivni je zastupnik Croatia osiguranja u Zagrebu koji će vam u tome pomoći. Posredstvom agencije AGENT – OSIG dostupno vam je savjetovanje prilikom ugovaranja police, popusti i razne druge mogućnosti. Pronađite ih na adresi Shopping centar Point Vrbani (razina -1).

Sviđa vam se ovaj tekst? Ostavite komentar na dnu stranice, zapratite nas na Facebooku, Instagramu ili se prijavite na naš tjedni newsletter.

Foto: Facebook

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -