Patricija Ćurković Rogić: “Draga ženo, ti si snažna i upravo ti možeš biti žena, majka, poduzetnica, menadžerica, prijateljica, kućanica i sve što poželiš.”

Iako je Dan žena prošao, cijeli mjesec slavimo žene. Njihovu rezilijenciju, upornost i ustrajnost, ali i ljepotu, uz uspjehe i postignuća. Uz ove, mnoge druge kvalitete koje posjeduju. Poticanje žena da si budu međusobna potpora, potiču jedna drugu i u zajedništvu idu kroz život, vodi ka cilju da shvate kako mogu sve što požele!

Šminka za mladu mamu

Kako odvojiti vrijeme za sebe, pokazala je naša članica Patricija Ćurković Rogić, pilates i reformer instruktorica. Sjela je u make-up stolac Bipa Backstagea i prepustila se stručnoj ruci njihove vodeće vizažistice, Sanje Obrovac. Objasnila je na što se fokusirati prilikom šminkanja novopečenih majki.

Instagram will load in the frontend.

„Patricija je mlada mama koja ima bebicu i tragove neprospavanih noći, koje smo prekrili svjetlijom nijansom korektora ispod očiju, a njene velike lijepe oči dodatno naglasili neutralnim sjenilima u smeđoj, crnoj i bež boji. U vodenu liniju oka smo nanijeli crnu olovku koja dodatno naglašava dubinu pogleda i cijelu priču zaokružili umjetnim trepavicama, koje na Patricijinim očima djeluju izrazito prirodno. Na usne smo nanijeli ruž u neutralnoj boji mesa i malo hranjivog balzama za njegu.“ Neke se od ovih savjeta jednostavno može uvrstiti u svakodnevnu rutinu šminkanja.


Pročitajte više: Sanja Varlaj: “Kao menadžer sam uvijek pružala prilike i rado bila mentor mladim kolegicama”


Možeš sve što poželiš!

U rijetkim trenucima izdvojenim za sebe, Ćurković Rogić uputila je ženama motivacijsku poruku, kako nikad ne bi zaboravile da mogu postići sve što požele.


“Draga ženo, ti si snažna i upravo ti možeš biti žena, majka, poduzetnica, menadžerica, prijateljica, kućanica i sve što poželiš. Apsolutno sve što želiš ti i stigneš, čestitam ti od srca što si hrabrija, snažnija i samopouzdanija verzija sebe! I nikad nemoj zaboraviti – ti možeš sve što poželiš!”

Foto: BIPA Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

školski ruksaci

Ovi školski ruksaci i pernice će oduševiti vaše školarce!

Uskoro kreće nova školska godina. Slijedi nabavka novih školskih potrepština, a među najbitnijima su školski ruksaci i pernice. Činjenica je da...
- Advertisment -